Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6277047 www.bgdnes.bg

Животното се жени за сексбомба

Росен Петров подарява любовни стихотворения

Силиконката Дари бере череши и вари компот

Силиконова сексбомба укроти свирепия кримигерой Росен Петров-Животното. Осъденият за разпространения на наркотици и смърт по непредпазливост лидер на феновете на ЦСКА вече не бие наред враговете си, а...подарява любовни стихотворения.
Животното е лудо влюбен в силиконовата красавица Дари Калчева и не се срамува да покаже, че дори и най-коравият мъж може да премине на любовна вълна.
Откакто излезе от затвора, Росен е постоянно с Дари, която през годините бе свързвана с не един и двама футболисти. Според близки на Животното той дотолкова е хлътнал по красавицата, че дори обмисля да се ожени за нея.


"Обичам Дарина!", признава Петров, а приятелката му отвръща с "Обичам Животното."
Росен не спира да хвали приятелката си и вече открито я нарича "жена ми". Дали тя наистина ще му стане и съпруга, тепърва ще се разбере.
"Днес бере череши, утре ще вари компот. Лоша ми била жената..."
Наскоро Животното се показа като истински романтик и премина на лирична вълна. Той подари необичаен подарък на силиконовата миска - "Антология на българската любовна лирика". Дари изключително се зарадвала и веднага прочела класическите родни любовни поети.
От своя страна Петров се възмущава, че разголените снимки на приятелката му предизвикват далеч по-голям интерес от тези с книга в ръка.
Двамата с Росен постоянно пътуват на различни романтични приключения в България и чужбина. Силиконката вече се запознала и с роднините на Животното, които се радват, че покрай нея Росен зарязва бандитския начин на живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама