Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6280326 www.bgdnes.bg

Плеймейтки се бият в клетка

Батков-младши готов да е организатор на боя 

Войната между Ася Капчикова и Джулиана Гани ескалира

Плеймейтките Ася Капчикова и Джулиана Гани ще се бият в клетка, за да разрешат проблемите помежду си.
Това предложи публично на двете изкусителки младият бизнесмен Тодор Батков-младши.
Силиконовите красавици от дълги месеци са в тежък конфликт и използват всеки удобен момент да се нападат. За арена на словесните си битки използваха предимно социалните мрежи и медиите.
"Това е да си циркаджийка! Съжалявам, и за цирка не става, защото ще изплаши животните!", изригна Капчикова към врагинята си и напрежението рязко ескалира.
"Имам локация за MMA двубой, включително клетка. Капчикова срещу Гани. На 24 юни как е?", наля масло в огъня Батков-младши, който вероятно иска да види момичетата зрелищно да се млатят пред екзалтирана публика.
"Батков, със същества от третия свят не си правя срещи!", контрира бързо Капчикова, но младият бизнесмен пусна нов аргумент: "Аз за хората! На 20 кинта билета - награден фонд за победителката!".


Интересът към подобно събитие неминуемо ще е много голям, а и силиконови момичета, затворени в клетка, които се бият, рядко може да бъде видяно. Капчикова и Гани имат няколко дни да решат дали искат да си направят подобна зрелищна среща, за да решат веднъж завинаги проблемите си.
"Не съм сигурна дали искам да вляза в една клетка с подобно същество. Колкото повече внимание й обръщам, толкова по-голяма реклама й правя. Мисля окончателно да приключа с нея", коментира пред "България Днес" Капчикова.

Реклама


Същинската война между двете започна, когато Джулиана обяви, че е готова да дари силикона си втора употреба на момиче, което има нужда от уголемяване на гърдите.
"Безмълвна съм!... Питам се тези глави за какво са ви? Като не можете да ги използвате, защо се излагате?! Имате ли представа какво може да причините и как можете да навредите на здравето на тези жени, към които сте така пиарски "благородни"! Мили "известни" и "актуални" дами, моля, скрийте се и никога повече не се показвайте, поне докато не добиете капка разсъдък или гънка мозък", изригна Капчикова.
На свой ред Гани я обвини, че си прави реклама на неин гръб и се опитва да привлече внимание с подобни изказвания и действия.


Не е ясно докога ще продължи словесната тирада от двете страни, но почитателите на плеймейтките са категорични, че един бой веднъж завинаги ще покаже коя е по-бойната мадами. А и зрелището ще е гарантирано!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама