Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6280409 www.bgdnes.bg

Фики стана бизнесмен

Синът на Тони Стораро отваря наргиле бар

Фики ще става бизнесмен! Изпълнителят на "Вертолета" е решен да трупа пачки. Парите, които Фикрет вади от участия, явно са му малко и той иска да изкара още.
Синът на Тони Стораро ще отвори наргиле бар. Идеята се върти в главата на Фики от дълго време и съвсем наскоро ще стане реалност. Той дори вече е измислил и име на заведението. То ще се казва "Стораро наргиле".


Фики вече е избрал мястото, където да отвори заведението си, но го пази в строга тайна. Единственото, което се знае, е, че това ще случи в близките месеци.
Певецът, който прави истински фурор със своите песни, смята, че този бизнес е много успешен. Той е направил редица проучвания, преди да започне да задейства проекта си.
Според Фики наргилетата в момента са на мода и всеки млад човек ги посещава. Фикрет вижда как такива барове са пълни от сутрин до вечер и решил, че и той може да натрупа състояние от това. Все пак синът на Тони Стораро вече е изградил име, а според него това е най-добрата реклама.


Певецът, който бе спряган за любовник на Преслава, ще създаде и свои аромати за наргилето. Така той ще се опита да бъде още по-оригинален в бизнеса.
Фики също е фен на наргилето. Той често опъва маркуча из нощните заведения, когато разпуска с приятели. С пушенето на наргиле той се опитва да спре цигарите. Фики обича да пафка от тях, но родителите му много му се карат и постоянно го карат да спре. Затова изпълнителят се е насочил към наргилето.
"Нашите са ми вдигали големи скандали за пушеното на цигари. Ял съм и бой заради тях", разкри преди време Фикрет, който оттогава се опитва да се откаже от вредния си навик, но май волята му не е толкова силна.
Наскоро зоркото око на "България Днес" забеляза Фики да опъва сладко-сладко цигари.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама