Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6284720 www.bgdnes.bg

Волейболист от Сърбия заби Елица

Добромир ДОБРЕВ

Ново гадже си хвана капитанката на националния отбор по волейбол за жени Елица Василева. Чаровната спортистка криела известно време връзката си, но сега тя изскочи наяве.
Сръбската волейболна звезда Александър Атанасиевич е успял да забие красивата българка. 195-сантиметровата състезателка на "Динамо" (Казан) е хлътнала до уши в новия си обожател. Той постоянно я канел на вечери и нещата накрая се получили.
Диагоналът на "Сър Сейфти Конад" (Перуджа) организирал романтична среща в луксозен ресторант в Сърбия преди дни. Двамата веднага били разпознати от фенове в западната ни съседка.


Самите волейболисти решиха да се разкрият, като Александър качи снимка на Елица от вечерята. На нея родната националка грее от щастие. По-късно обаче фотосът бе свален по неясни причини.
Любопитното е, че Василева бе спрягана за гадже с баскетболната ни звезда Сашо Везенков. Двамата проявяваха твърде опасна близост един към друг, но така и не стана ясно дали са просто добри приятели, или са имали по-интимни отношения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама