Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6289441 www.bgdnes.bg

Дебора смляна заради Фики

Нов ужасяващ случай на домашно насилие!


Фолкпевицата Дебора е била пребивана в продължение на 3 месеца от бившия си приятел. Това разказа пред "България Днес" самата изпълнителка.


Сълзите често прекъсваха думите на певицата, но тя събра сили да проговори за пръв път за преживения ужас.

Реклама


Дебора и 31-годишният перничанин Сергей Сергиев се запознават преди половин година. През първите 3 месеца връзката им е повече от чудесна, но изведнъж всичко става денонощен кошмар.


"Като си пийнеше повече, и започнаха да стават едни побоища. Четири пъти ми е разбивал носа. Постоянно съм с някакви синини по лицето. Той казваше на приятелите ми, че съм се ударила някъде - в масата например. А това няма как да е така, тъй като са по вътрешната страна на ръката. Освен че ме удряше, и ме щипеше с огромна злоба. Така ми правеше синините. Няколко пъти ме е бил вкъщи и не съм излизала дни наред. Казвах на приятелките си, че ме е болял коремът или съм много изморена, за да не излизам. Просто не знам защо съм лъгала, сигурно ме е било срам", разказа с треперещ глас Дебора.


При друг инцидент Сергей толкова яростно я ударил, че шурналата от носа кръв обагрила в кръв целите й дрехи.


"В продължение на 3 месеца освен побоища, търпях и какви ли не обиди. Наричаше ме "курва", "боклук", "нищожество". Нищо хубаво не съм видяла от него. Един път не ми е казал, че съм прекрасна или добра. Аз много го обичах. Като го казвам, и пак се разревавам. Дори исках дете от този човек и се опитвахме да си направим. Но в един момент видях, че няма никога да се промени", сподели с тъга фолкпевицата. И призна, че от системните удари не може нормално да си движи дясната ръка. По нейни думи той избягвал юмруците, а я налагал предимно с опакото на ръката си.
Дебора се оплака, че освен физическите удари той й упражнявал и психически тормоз. "Един път хвърли телефона ми през терасата и го разби в покрива на къща, която е на 500 метра. След това ме изнудва с колата ми. Взе ми я и не искаше да ми я връща. Поиска ми 1000 лева, за да ми я докара. След дълги уговорки най-накрая го направи и му дадох парите", допълни фолкпевицата.

Реклама


"Преди 2 седмици ми посегна за последно. Бяхме на бал на едно момиче, но исках да си тръгнем по-навреме, защото на другия ден имах фотосесия. Той обаче настояваше да отидем на дискотека. И там ми посегна, защото си говорих с Фики. Резпитвах го нещо за песни и работа. Сергей се приближи и започна да ми крещи: "Идвай, ма! Не ме изнервяй". Седнах на бара и започнах да рева. И той пак ми се развика: "Млъкни, спри да ревеш". Удари ме и ми разби носа. След това започна да ми скубе косата", трудно се върна към неприятните спомени Дебора.


Тя сподели и за един от най-ужасяващите моменти.


"Имаше случай, при който лежах пред къщата им Перник. Той ме преби зверски и цялата бях в кръв. 15-20 минути лежах пред къщата. Той дори не се сети да пита как съм. Седнах до един главен път и плачех. Видях едно такси и то ме закара до София. За мен той е изрод", разказа фолкпевицата.


И допълни: "Случвало се е и преди години да ме бият. При единия мъж ми удари шамар - така ми развъртя галвата. Аз се разплаках и той си тръгна. Другият случай е от Испания. Мъжът започна да ми прави проблеми и го изгоних от колата, но се върнах и го взех. В хотелската стая ми разби носа. Окото ми беше синьо и не можех да си го отворя".


Дебора е категорична, че повече няма да позволи мъж да й посяга и няма да повтори грешките от миналото.


"Оттук нататък ще си гледам работата. Ще избягвам пропаднали мъже като Сергей. Той е добър човек, но като си пийне, става коренно различен. А той го прави много често. Имам виждания за живота ми и те не са свързани с агресивни мъже. В един момент не можех да си върша работата заради нараняванията. Нямаше как една фотосесия да направя. Клип не можех да заснема, нито да отида на интервю. Повече никога няма да го допусна да ми се случи. Тази грешка няма да я повторя. Ще започна кампания срещу домашното население. Много жени ги пребиват, а те си траят и това трябва да спре", завърши с оптимизъм изпълнителката.

Пострадалата: Заплаши ме да ме залее с киселина

- Дебора, подаде ли сигнал в полицията за нанесените побои?


- Не съм пускала сигнал до полицията, защото ме е страх, че ще стане още по-злобен. Затова не пускам жалба. И на лекар не съм ходила. Много го обичах и не исках да му правя проблеми.


- Какво те тревожи?


- Този човек ме заплашва, че ще бъда залята с киселина. Но той няма да е в България, за да има алиби. Щял да ми спука гумите и да ми потроши стъклата на колата. Този човек е психопат. В един момент страшно много го обичах, но вече нищо не е останало от тази любов.


- Кога се чу за последно с него?


- Последно го чух преди няколко дни и пак ме обиждаше. Идва ми да рева и да не спирам да плача. Сигурна съм, че ще ми направи нещо. Много ме е страх от него. Мисля, че има психически отклонения.


- Как се стигна до раздялата ви?


- Той често отиваше да се напие с неговите приятели и не се появяваше по два дни. И в един момент ми писна. След два дни се появява от нищото и ми вика: "Бебчее, искам да те видя". Но няма как да стане. И му казах, че няма как да продължим да сме заедно. Като разбра, че се разделям с него, се напи още повече. И ме изкара мен проститутка и алкохоличка. Аз съм всичко лошо в неговите очи.

Реклама
Реклама
Реклама