Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6290036 www.bgdnes.bg

Росен Животното замяза на Азис

Тарторът в агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното заприлича досущ на чалга звездата Азис. Двамата са толкова еднакви, че дори на няколко пъти са били бъркани, научи "България Днес".
Откакто излезе от затвора и се залюби с манекенката Дарина Калчева, Животното е променил имиджа си. Той ходи с късо подстригана коса и същия размер брада. Както вече писахме, силиконовата сексбомба успя да укроти свирепия цесекар и той вече изглежда далеч по-улегнал.


Азис, който от няколко години насам захвърли женските дрехи и се облича като хетеросексуален, изглежда по абсолютно същия начин. Той и Росен дори са еднакви на височина, което допълнително засилва поразяващата им прилика.
Васко догодина през март ще навърши 40 години, докато тарторът на "червената" агитка все пак му е батко с няколко години. Краля на чалгата е роден в Сливен, а именно от този град е и настоящата приятелка на Росен - Дарина.
Животното е лудо влюбен в хубавицата и дори не крие връзката си. На една от последните им общи снимки мнозина почитатели се объркаха, че Дарина е гушкана от Азис. Всъщност общото между осъждания за наркоразпространение и певеца е и страстта им към татуировките. Засега Животното бие Васко по брой на рисунките по тялото. Целите гърди и гръб на Петров са оцветени, а той спазва лъмбърсексуален имидж с космато и необръснато тяло. Това е една от малкото му разлики с Васко.
Другата е, че Животното не си пада по чалгата и не слуша такъв стил музика. В кафенето, който той държи, е забранил да се пускат попфолк песни, включително такива на Азис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама