Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6291928 www.bgdnes.bg

Дядо оправя кокера и внучките си

65-годишен извратеняк злоупотребява с кучето си два пъти, снима порно с дечурлигата у дома

Брутално изнасилване на куче и производство на детска порнография пращат развратен пенсионер в панделата.
65-годишният австралиец на два пъти посяга на дребния си кокер шпаньол, за да задоволи извратения си нагон. Животното като по чудо оцелява и двата пъти, но стопанинът му се отегчава от него. Дядката зарязва зоофилските си мераци и насочва енергията си към сексуална злоупотреба с малки деца и заснемане на порно с малолетни. Редовни "актриси" в извращенските филми са неговите малки внучки, които редовно са заплашвани от старчето.


Стражите на реда на Зеления континент прихващат съмнителната дейност и закопчават дядката. Прокуратурата го дарява щедро с обвинения - 14 за сексуално насилие над деца и 2 за проявяване на жестокост към животни. Дегенератът е пуснат на свобода под гаранция, но щастието му не трае дълго. Ченгетата устройват рейд в дома му в южните квартали на Сидни и откриват още еротични материали с малолетни и непълнолетни.
"Наши експерти са изследвали изцяло богата колекция детско порно", съобщават анонимни полицейски източници. Престарелият коцкар моментално е подбран от куките и хвърлен в ареста за постоянно. Процесът по десетките обвинения срещу него ще започне през август.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама