Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6292389 www.bgdnes.bg

Цветелина Грахич: Мога и без Слави!

"Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама, просто финансово ми е по-добре така."
Така талантливата 26-годишна беквокалистка при Слави Трифонов Цветелина Грахич коментира раздялата си с най-гледаното тв шоу.
Според гаджето й - 28-годишния Кристиян Шаламанов, той не се бъркал във взетите решения на годеницата си и ще се съгласи с всичко, което тя направи.
"Не съм бременна и не припадам от глад на участия. Харесвам визията си, като свалих малко килограми, се чувствам много добре", отрече слуховете, че не е добре със здравето Грахич.
"Думата на Цвети за мен е закон. Сега планираме да се оженим, а после дано се появи и бебе, ще бъдем много щастливи", обясни пред "България Днес" годеникът на Цвети - Кристиян.


От години той е фен на Слави Трифонов. "За мен водещият е един много почтен и готин човек. Аз много не ходя в шоуто след предаване, за да не си помислят хората, че му се подмазвам. Харесвам го, но не съм човек, който се бута при звездите", реди талантливият симпатяга.
Цветелина Грахич е атрактивно попълнение в екипа на "Шоуто на Слави", след конкурс за беквокалистки, който безапелационно печели. Клюките я свързваха с някои от колегите, включително и с най-малко "разхайтения" в шоуто - Георги Милчев-Годжи. Това стана, след като на едно от участията им в САЩ двамата спяха в една стая. "Няма нищо между нас с Годжи. Той си има приятелка, а аз не съм от жените, които крадат мъже", обясни тогава Грахич.
Певицата ще бъде заменана от Невена Цонева, обявиха от шоуто.
За напрежение между Грахич и Слави се говори от няколко години. Дългия не харесва някои прояви на певицата си, най-вече острия й език и татуировките, с които се е покрила.
"Коя си ти, ма Грахич?! Ти си патка! Каква си ми ти на мен, за да ме сватосваш и въобще кой ти дава право да се включваш и да говориш на микрофона? Ще си отваряш устата само като пееш, ясно ли ти е? Последна дойде тук, а претенциите ти големи."
С тези думи Дългия глобил за първи и последен път подопечната си в шоуто с 1200 лева. Това се случило, след като Грахич се опитала да го сватоса със сръбската певица Цеца Величкович. Причина за емоционалния изблик на Дългия стана реплика на Цвети към Цеца на родния си език: "Внимавай, той те сваля, харесва те, но го е срам да си го признае. Виж сега, ние ги познаваме свалячите".
Докато Слави се опитваше да отрече, младата певица продължи: "Слави, тях можеш да излъжеш, но нас не", после се обърна към сръбската звезда: "Щом те разпитва за нов мъж, за секс, работата е ясна", смотолеви вече по-тихо на микрофона Грахич. След като видя опулената физиономия на Трифонов, девойката замлъкна смутено. Тогава от предаването включиха спасителните за всички реклами. По време на излъчването им намръщеният Слави само промърморил: "Цветелина, като свърши излъчването, те чакам в кабинета".
Няколко пъти певицата ядоса Слави и като се пусна на участия, за които не го беше уведомила. До момента в крайна сметка всичко приключваше добре. Този път нещата явно са различни. Според близки до шоуто Грахич е искала да напусне още преди месец. Тогава Слави я помолил да остане за концертите му в зала "Армеец", преди да си тръгне.

С 36 татуса

Само преди седмици ексцентричната певица на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич показа новата си, 36-а татуировка. Точно под гърдите й грейна образът на египетската богиня Изида, която символизира женското начало. Певицата на Слави никога не е крила страстта си към татуировките. Сред най-впечатляващите надписи по тялото й са No Mercy ("Без милост" - на гърба) и Inspiration ("Вдъхновение" - на ключицата). Множество малки татуси красят пръстите на ръцете, краката, врата, ушите и китките й.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама