Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6296323 www.bgdnes.bg

Мис Дупе и Котето на Божинов задоволяват Чолата пред Темида

Делата срещу бившия на Милянкова за сводничество се провлачват

Мис Дупе Бриджит Андреева, Малкото коте на Божинов Бояна Генова и десетки други дългокраки манекенки и плеймейтки отказаха Чолата да се признае за виновен в сводничество, научи "България Днес".
Росен Чолов бе категоричен, че щом започнат двете дела срещу него, ще поиска споразумение с прокуратурата, за да се отърве с минимална присъда.
След старта на съдебната сага и след признанията на момичетата, че правят с кеф секс за шефа си, Чолата е преценил, че шансът да бъде наказан от Темида е минимален. Затова е решил търпеливо да изчака от държавното обвинение да докажат пред спецмагистратите своите твърдения, че насила е принуждавал момичета да проституират, твърдят запознати.
Росен Чолов бе арестуван за първи път през 2012 г. за сводничество, година по-късно попадна на топло по същите обвинения. Образувани бяха две дела.
По първия процес Чолата е обвиняем заедно с букерката Ралица Любенова, шофьора Пламен Кирилов - Пацо Каратиста и манекенката Диана Петрова. Пострадалите момичета по това дело са 21. До една атрактивните мадами признават пред съда, че са правили секс с богати клиенти за пари, но напълно доброволно. Сумите, които плащали заможните господа, били между 600 и 1000 лева на сеанс, за чужденци услугата струвала двойно повече.
Докато Чолата е на топло след първия арест, едно от момичетата, които работят за него, Полина Иванова, остава без пари и решава сама да поеме вече изградената организация. През 2013 година Росен Чолов излиза от ареста и предлага на заместничката си да работят заедно. Не след дълго сводническата организация отново е разбита от спецченгета. Образувано е второто дело срещу двамата.
Вторият процес тотално забуксува още от началото на декември, когато е внесен в залата на Темида. Съдията опита да даде старт на делото няколко десетки пъти без успех. Накрая реши да върне обвинителния акт срещу Чолата и Полина за преработване заради значителни процесуални противоречия. Това отне повече от два месеца и когато се очакваше процесът да тръгне, той отново е зациклил в спецсъда.
На заседанието в четвъртък едно от пострадалите момичета не се яви пред магистратите. Атрактивната мадама Бриджит Андреева се оказа нередовно призована за заседанието. Тя задължително трябва да присъства в залата на Темида, за да бъде даден старт на делото. По закон всички вербувани момичета трябва да обявят пред магистратите желанието си дали да съдят Чолата редом с прокуратурата за причинените им вреди, едва тогава процесът може да започне по същество.

Жена му Ирена го зарязва

Именно заради обвиненията в сводничество моделката Ирена Милянкова зачеркна съпруга си Росен Чолов-Чолата от живота си, твърдят запознати.
Красавицата, която стана известна с ролята си на Съни в българския кримисериал "Под прикритие", има четири деца от Росен Чолов, с когото се разделиха след 14 години съвместен живот.
Първоначално Милянкова категорично отричаше съпругът й да има общо с обвиненията за сводничество срещу него. Тя неизменно присъстваше на всяко заседание в дома на Темида. Не след дълго обаче хубавицата реши да напусне семейното гнездо и от 2 г. има нов мъж до себе си. Миналата година Милянкова дори го дари с рожба, пета поред за нея.

Реклама
Реклама
Реклама