Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6298271 www.bgdnes.bg

Елена Петрова още люби Кирил Ефремов

Старата любов ръжда не хваща!
В случая - екранната любов не се забравя лесно.
Елена Петрова и Кирил Ефремов са буквално неразделни. Колегите прекарват често свободното си време заедно, предпочитайки да са само двамата.


Актьорите си станаха супер близки покрай снимките на сериала "Ние, нашите и вашите". В романтичната комедия двамата играеха съпруг и съпруга, намерили се след вече неуспешни бракове и събрали под един покрив общо петте си деца.

Реклама


Въпреки че сериалът не се излъчва от седмици, Елена и Киро продължават да прекарват време заедно. По всичко личи, че общата работа им е допаднала и с удоволствие се срещат и извън работния процес.


Топпапараците на "България Днес" уловиха една от следобедните срещи на Елена Петрова и Ефремов. Откраднали малко време един за друг, къдрокосата хубавица и Киро повече от час прекарват заедно, отдадени на сладки приказки и весел смях. Решението да си говорят тайно в колата на актьора буди подозрения сред минувачите.
Силната дружба, която завързаха актьорите, предизвика клюките, че двамата са повече от колеги и приятели. Според писанията в медиите Кирил дори се развежда със съпругата си заради Елена. Ролята на съпруг на Петрова му се е харесала повече от очакваното и Ефремов яко бил хлътнал. Актьорът не е коментирал слуховете до този момент, категоричен, че това би му било под нивото.
Елена, сочена за една от най-привлекателните родни актриси, от дълго време насам е разделена със съпруга си - гръцкия милионер Фотилас. Двамата все още по документи са законно семейство, но Елена сама отглежда близнаците Изабела и Александър.


Отрязана финансово от богатия си мъж, Петрова дълго време беше на ръба на отчаянието, докато не получи ролята в "Ние, нашите и вашите", без дори да се явява на кастинг. Комедията се отрази добре на банковата сметка на звездата и тя успя да си стъпи на краката, бидейки най-скъпоплатеното лице в целия сериал.


Освен пари Елена намери и нови приятели. С Ефремов са си много близки и изглежда, и зад камера се разбират чудесно. Връзката между актьорите продължава и до днес и по всичко личи, че двамата и за миг не са излезли от филма.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама