Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6299145 www.bgdnes.bg

Съпрузи се задушиха в кола на връщане от болница (Обзор)

Мъж и жена, родители на 2 деца, са намерени мъртви в автомобил, встрани от пътя, край варненското с. Невша. Те са открити преди обяд в петък след сигнал от шофьор, който на 2 пъти минал покрай колата им и ги видял.

Според първоначалния оглед следи от насилие по безжизнените тела няма. Основната версия е, че семейството е починало от задушаване с газ.

Реклама

Варненската окръжна прокуратура е назначила съдебно-медицински експертизи на 2-те жертви. Резултатите от аутопсията се очакват в събота. Направен е и втори оглед. Ще има експертиза и на газовата уредба на колата.

По неофициална информация мъжът и жената са на средна възраст, единият бил на 39 г. Живеели в село, близо до Попово. Пътували до болница във Варна за преглед със специална апаратура. Като не се прибрали, техни роднини почнали да звънят притеснени и да ги търсят. Какво точно се е случило на връщане от болницата, засега остава загадка.

Според очевидци, когато я намерили, жената изглеждала като заспала, а следите в купето показвали, че преди смъртта си мъжът вероятно е повръщал. “Става въпрос за нещастен случай, няма данни за убийство или самоубийство”, каза запознат с разследването. Предстоят разпити на близки на починалите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама