Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6314669 www.bgdnes.bg

Анджелина Джоли от затвора в Белене: Брат ми ме изнасилва 10 години

Същото правеше и чичо ми, станах травестит и спах с 300 мъже

Борислав РАДОСЛАВОВ

Снимки: Пламен КОДРОВ

"Големият ми брат ме изнасилваше 10 години. За първи път се изгаври с мен в мазето, когато бях на осем. И така, докато станах пълнолетен. Заплаши ме и не казвах на никой."
С тази шокираща изповед ни посреща в затвора в Белене един от най-колоритните и различни негови обитатели - Ангел Ангелов. Анджелина Джоли, с каквото прозвище се представя 29-годишният травестит, излежава 18-месечна присъда за блудство с малолетен.
Наказанието му изглежда абсурдно на първо четене, тъй като след извращенията Георги-Анджелина постепенно се превръща в гей и започва да спи само с мъже. С въпросното момче, както твърди нашият герой, Анджи е имал интимни контакти повече от година.
Тежката съдба на пандизчията започва от ранна детска възраст. Постоянни побоища до кръв, тормоз и нечовешко отношение от родителите му бележат зловещото детство на Георги. Той е турчин, а истинското му име е Севинч.
"И до днес не знам каква е причината майка ми толкова много да ме мрази. Бях тормозен и измъчван. Връзваше ме за леглото и излизаше по мъже. Много ме мъчеше. Биеше ме, не ми даваше да ям. Никога не ми каза защо. Все едно не съм нейно дете", разказва Ангел-Анджелина-Севинч, който предпочита да говори за себе си в женско лице.
И продължава: "Бях сама и по-големият ми брат ме отвърза. Казах си - свободен съм, спаси ме и ще ме нахрани. Ще имам неговата подкрепа. Но вместо това ме вкара в мазето, преби ме с маркуча и ме изнасили. Собственият ми брат! Аз бях на 8 години, а той на 20. Заплаши ме да не казвам на никой. Страхувах се и до ден днешен не съм споделял на никой. Сега за първи път го разкривам, когато съм на 29 години".
Ужасът на Анджелина тепърва започва. След бруталната гавра следва и друга. Но не от брат му, а и от чичо му.
"По същия начин ме изнасили и той. Двамата ме насилваха, без да знаят какво прави другият. И чичо ме заплаши. И за него не казах. До 18-годишен продължиха да ме мъчат, да се гаврят с мен, насила правеха секс с мен, да ме мачкат. По тяхната свирка вървях. Не казвах на никой, защото нямах подкрепа от никой. Майка ми продължи да ме тормози и да й кажех, нямаше да ми повярва", дава воля на емоциите и тежките спомени травеститът.
Анджелина Джоли учи само до четвърти клас в добричкото село Пчеларово. Вместо да трупа знания в школото, бъдещият затворник започва да гледа животни в обор, когато навършва 11 години.
"Чаках този миг да излея болката си пред вас. Гледах овце, ставах в 5 ч. сутринта. Цял ден не ям. Всеки ден майка ми ме държеше гладен и жаден, мъчеше ме и ме тероризираше. С втория си мъж се караха постоянно и на мен си го изкарваха. Един ден не издържах. Намерих лекарство за коне във фермата. Казах си, че няма смисъл да живея повече и го изпих. Реших да сложа край на живота си. Не подейства и на другия ден пак бях на полето", споделя Георги-Севинч.
Баща си нарича "пълен боклук", който има нова жена и не обръща никакво внимание на сина си. Същото лошо отношение идва и от мащехата му.
След целия тормоз и бруталните изнасилвания Георги става гей. Споделя, че е спал с над 300 мъже. През няколко дни ги сменял и винаги той бил жената в секса.

Пиша книга, затворът е рай за мен

"В затвора в Белене се чувствам добре. Много съм доволен от престоя си тук и от началниците, чиято подкрепа имам. Да са живи и здрави", споделя Анджелина и добавя, че такива като него "в затвора са вървежни и живеят като кралици в рая".
Джоли подготвя книга, която ще се казва "Съдба, която не се забравя". "Разказвам за моя живот, как съм започнал да се чувствам жена и да се чу*ам с мъже. Написал съм вече 50 страници и продължавам", разкрива гримираният мъж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама