Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6321444 www.bgdnes.bg

Даскалица мъчи ученик анално

Преподавателката Линдзи Джарвис набутва дебел флумастер в задния двор на 16-годишен

Як фулмастер в дупето на ученик набута разгонена гимназиална даскалка.
Развратната учителка по социални науки Линдзи Джарвис от Кентъки месеци наред върти любов със свой ученик. Тя се увлича по младежа скоро след като постъпва на работа във въпросното средно училище и го съблазнява. Двамата се срещат из забутани тъмни стаички в школото, използвани за складове. Преди да легне със загорелия пубер, 27-годишната Линдзи решава да го "оправи" - натиква маркер в ануса му и симулира съвкупление. Няколко седмици по- късно отдава вагината си на анално сефтосания си възпитаник. Страхът, че ще я разкрият и накажат, принуждава даскалката спешно да напусне гимназията и да започне друга работа - помощник-учител в начално училище.
"Линдзи Джарвис не е прекъснала контактите си с ученика и след смяната на местоработата. Проверка на разговорите и съобщенията на нейния мобилен телефон сочи, че двамата са имали романтична връзка", докладват разследващите.

На срещата с Темида развратната Линдзи е придружена от опозорения си съпруг, който поне на думи я подкрепя напълно. Учителката пледира невинна с довода, че юношата й се е отдал доброволно. Прокуратурата третира действията й като изнасилване, защото гимназистът е под 16-годишна възраст.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама