Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6328177 www.bgdnes.bg

Порнодива фраска фен

Минувач си прави селфи с Мия Халифа, получава жесток шамар по физиономията

Тлъст токат заби легендарната порнотруженичка Мия Халифа на почитател.
20-годишният афроамериканец от Сан Антонио, Тексас, изскача като фантом пред еротичната актриса на натоварена улица. Докато кралицата на мокрите сънища от Ливан се окопити, чернокожият нахалник вади мобилен телефон и щраква селфи с нея, без да попита. Потресена от чудовищната наглост на младежа, Мия Халифа се обръща и му зашлевява звучна плесница.

Тексасецът се сдобива със синина на бузата, но успява да се отдалечи навреме и запазва селфито, на което е запечатан само половината му сурат. По-късно той го публикува в комплект със снимка на незначителните поражения по лицето му в социалната мрежа Туитър.
"Направих си селфи с Мия Халифа и тя ме фрасна", разяснява насиненият младеж. Той не взема навътре агресивното поведение на цицорестата порноактриса и разказът му за събитията е декориран с усмихнати емотикони. Постът му в Туитър е споделен хиляди пъти и предизвиква бурна дискусия сред феновете на 24-годишната Мия Халифа. Някои от тях публикуват свои снимки с идолката си, на които тя е усмихната и приветлива.

В дебата се включва и самата порнозвезда, за да благодари за подкрепата на един почитател.
"Много си сладък. Благодаря ти, че ме попита любезно, а не изскочи изневиделица да ме снимаш незаконно", казва тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама