Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6330213 www.bgdnes.bg

Дупета хулиганстват в банка

Озлобен  клиент учи "Сбербанк" в Москва на уважение, черпи ги еротични танцьорки

Зашеметяващо представление извъртяха танцьорки на пилон в банка на пъпа на Москва.
Двете изкусителни мацки са доведени в офиса на "Сбербанк" от разлютен клиент, който се оплаква от лошо отношение на служителите. Мъжът нахълтва в банковия клон и се провиква с пълно гърло: "Не третирате клиентите си с нужната щедрост, бездушни сте! Сега ще ви науча как да се държите с нас!".
В този момент дуото стриптийзьорки стартира шоуто си под звуците на подходяща музика, също осигурена от недоволния потребител. Разюзданите танцьорки не си поплюват и след като остават по гол бюст и бикини, налазват бюрата на смаяните банкови чиновници.


"Докарахте ме до нервна криза! Това е начинът да спечелите клиента", добавя организаторът на еротичната програма. От "Сбербанк" се оправдават, че всички проблеми на буйния клиент са били разрешени още преди той да довтаса в офиса с танцьорките. Срещу него е образувано наказателно производство за хулиганство по чл. 26 от руския наказателен кодекс. По този член през 2012г. са осъдени Мария Альохина и Надежда Толоконникова от състава "Пуси Райът" за изпълнение на песента "Богородице, изгони Путин!" в московския храм "Христос Спасител".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама