Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6336592 www.bgdnes.bg

Психар омайва и смила от бой красавици

Смъквал им коса от скалпа при пердаха

Брутален психопат, прикрит зад чаровна визия, системно пребива красиви жени, след като ги вкара в леглото си. Сюжетът, който наподобява холивудската лента "Американски психар", се разиграва в Бургас.

По непотвърдена информация за по-малко от година 40-годишният Николай смлял от бой 4 дами, твърдят близки на жертвите. Заради тормоза и заплахите обаче жените си мълчали.

Запознати със случая твърдят, че зловещият ухажор имал сериозна работа, печелел добри пари и никой от колегите му нямал представа, че прибягва до насилие над нежния пол. Николай посягал предимно на свои близки хора, за които знаел, че няма да се оплачат в полицията. Сред жертвите му била дори неговата сестра. Най-сериозно пострадала от системните побои обаче била бившата съпруга на бургазлията. Младата жена имала счупено ребро и комоцио, но не е подала жалба в полицията. От пресцентъра на прокуратурата потвърдиха, че срещу бургазлията има две жалби - от бивши негови любовници. Те обаче са за леки телесни повреди и закани. Според близките на пострадалите жените били смазани от бой - целите били в синини, а Николай буквално смъквал коса от скалпа им. Засега държавното обвинение не е намерило достатъчно доказателства и е постановило два отказа да образува дело. Случаят болезнено напомня за изверга Стефан Станев, който уби със стик за голф Виола от София. Преди зверството срещу него имало редица жалби за заплахи и тормоз към бившата му съпруга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама