Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6346694 www.bgdnes.bg

Загорял разчеква баба на къра

Смелият комшия Асен погва изнасилвача и спасява пенсионерката

Работна баба е нападната насред нивята край Банско от непознат извратеняк. Той я съборил на земята и започнал да разтваря с все сила краката й в опит да я изнасили. Боричкането сред лехите било забелязано от комшията по нива Асен Кирицов. Той се притекъл на помощ на пенсионерката, която напразно крещяла и едва придържала фустата си. В същото време насилникът я удрял с все сила през лицето, псувал я и я заплашил с убийство.

В сюблимния момент пристигнал съседът Асен цял вир вода от тичане в пека. Изнасилвачът се стреснал и побягнал към гората.

Реклама

64-годишната жена била почти в несвяст и силно разстроена. Смелият Асен я придружил до районното, където жената подала жалба. Кирицов лично съобщил за инцидента в полицията. Той се обадил около 13.30 ч. и поискал да бъдат изпратени патрули на място. Малко след това пристигнали две коли на РУП – Банско, които да направят оглед на мястото, както и да разпитат пострадалата.

Изнасилвачът все още се издирва. Неговата самоличност не е установена. В района са пуснати преследвачи, които да проверят гористите местности и близките села. Бабите от Банско и околните села са в ужас и са се залостили по домовете си. Те не смеят да припарят до нивите си сами и се опасяват, че ще им пресъхнат лехите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама