Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6348965 www.bgdnes.bg

Муки с ново гадже

Стоянка: Дъщеря ми хваща окото, харесват я, но тя ги избира!

Лили АНГЕЛОВА

Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, си има ухажор в лицето на симпатичния актьор Влади Янев от театър "Българан". Двамата вчера изгледаха в прегръдка концерта на звездата Георги Христов в Летния театър на морската ни столица. После в компания се забавляваха до късни доби.

"Харесват я Муки, знам. Не че ми е дъщеря, но хваща окото. И е умна, и е добра, макар някога да се посдърпваме малко и сме като куче и котка, но не можем една без друга. Много бих искала да си намери мъж, който да я носи на ръце, но тя все избира", през смях коментира ухажването на дъщеря си Муки от колеги великата Стоянка Мутафова.

Реклама

Само преди две години красивата щерка на комичката дори имаше предложение за женитба от най-добрия си приятел, с когото са израснали от детинство. Тогава бившата актриса от Младежкия театър отказа, тъй като не можела да си позволи да остави майка си да живее сама.

"Ние сме приятели, то нашето няма да е само секс, просто се чуваме всеки ден и всичко споделяме. Няма да му казвам името на човека, защото отношенията ни са много лични", обясни ни тогава Грубешлиева, която така и не се осмели да каже "да" на кандидат-младоженеца.

През годините Муки е имала изключително много ухажори - от Иван Славков-Батето до музиканта Еди Казасян.

"Така е. Но голямата ми любов може би ще си остане с художника Сашо Балкански. Двамата живяхме 14 години заедно, беше си като брак, но се разделихме. И аз не знам защо, просто от глупост", каза Муки.

Грубешлиева е била щастлива и със съпруга си - гърка Нико, с когото живя в южната ни съседка повече от две години. "Но не ни беше писано, а пък и първата година останах без мама. После тя дойде, но за нея тук не е нейното място, никой не я познава, не можеше да работи и се прибрахме двете. Дълги години Нико нямаше друга жена след мен. Смятам, че и сега е сам, но няма как да се върна при него", категорична е Муки.

Според нея фактът, че си пада по по-възрастни мъже, идва от това, че с баща си Людмил Грубешлиев никога не са били много близки. "Трудно ни беше общуването, но пък и той ме обичаше. Родителска обич получих от Нейчо Попов, втория мъж на мама. Той беше всичко за мен, човекът, който най-много ми е давал в живота", тъжна е Муки, която дори пише книга за живота на Нейчо след неговата кончина.
Муки е сред публиката във Варна редом до майка си, този път, за да я гледа в постановката "Госпожа Стихийно бедствие" заедно с Ирен Кривошиева и Николай Атанасов-Шуши. "Навсякъде ни приемат като световни звезди, всички се снимат с майка ми - и деца, и големи", радва се Муки.

Реклама

Веднага след Варна Стоянка Мутафова и компания ще закрият Арт феста в Царево, отново със същата пиеса.

Мама е жива, не ги е срам да пишат, че е умряла!

Дъщерята на Стоянка Мутафова Муки се ядоса на зловещите писания в интернет, че майка й е починала. Информацията за това излезе в гнусни лъжливи сайтове. "Майка ми е жива и завидно здрава, предвид нейните 95 години. Дай Боже още дълго да радва хилядите си почитатели, които са причината за духа и енергията й! А на хората, които пуснаха този отвратителен слух, че вече не е сред нас - Господ ще ги съди!", написа Муки.

Реклама
Реклама
Реклама