Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6349190 www.bgdnes.bg

Ромка души бебето си с чорап

Тийнейджърката Гергана захвърля мъртвото пеленаче край Стамболийски

Млада циганка задушава бебето си с чорап и захвърля трупчето му в покрайнините на Стамболийски. Трагедията се разиграва във вторник, съобщават от полицията.

Реклама

В четвъртък вечерта тялото на пеленачето е открито от клошар, преминаващ случайно в района на бившата Заглушителна станция на Стамболийски. Мъжът веднага сигнализира в полицията и започва разследване на жестокото убийство. Дошлите на място униформени заварват ужасяващата гледка на голо бебе, само по памперс. Дрехите на детенцето са открити захвърлени наблизо.

При огледа на трупа съдебните медици установяват, че детето е починало от задушаване. В устата му е открит чорап, който е спрял притока на кръв.

След кратко разследване полицаите установили, че мъртвото телце е на Анка Б., която е на година и десет месеца. Заподозряна за жестокото убийство е майката на детето - Гергана.

18-годишната жена е от монтанско село и преди няколко месеца се премества в Стамболийски. Живее на семейни начала при свой любовник, който не е бащата на детето, твърдят съседи.

След бруталното убийство тя е избягала и е била издирвана, обясняват от полицията. Задържана е вчера извън града. Тя все още не е признала за убийството, но всички улики водят към нея, твърдят разследващи. Повдигнато й е обвинение и е задържана за срок от 72 часа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама