Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6351966 www.bgdnes.bg

Пострадала в катастрофата към майката на Кристиян: Ние сме му простили!

През цялото време се молих нищо да не се случи на Кристиян. Майка му ми се обади, беше много съпричастна, помоли ме като майка да разбера как тя се чувства, което на мен не ми е трудно. Искам да кажа на майката и бащата, че сме простили на Кристиян. Нека и Господ му прости. Важното е, че сме живи и поне това няма да тежи на съвестта на тези хора.

Това каза пред Би Ти Ви от болничната стая в "Пирогов Екатерина Христова, една от пострадалите в катастрофата на 9 юли край Триград. Предстоят й още 6 месеца възстановяване. Дъщеричката й е била с комоцио, но вече е добре и е при баба си.

Реклама

Това заяви пред Би Ти Ви Екатерина Христова, една от пострадалите в катастрофата, причинена от Кристиян Младенов. Жената все още е в "Пирогов".

Видяхме колата как лети от завоя. После се събудих на земята. Изпаднах в безсъзнание и чух детенцето ми да вика: "Мамо, мамо". Това ме накара да си поема въздух и да се събудя. Предстои ми още дълго възстановяване. Детенцето ми също пострада, но сега е добре, разказа жената.

Вчера детето ми беше разстроено. Питаше: "Не можаха ли да го намерят. Не можа ли да каже баткото, че съжалява и това щеше да е достатъчно. Трябваше на едно 6-годишно дете да обясня, че понякога в живота се случва така. Но дъщеря ми видя, че и аз съм тъжна заради Кристиян, каза Христова.

Единственият проблем е, че на това дете не е трябвало да му се дават ключове, на нито едно дете не трябва, смята Екатерина.

Моля никой да не си позволява да преекспонира и да се гаври с тази ситуация, видях грозни коментари във Фейсбук, призова пострадалата жена. Тя ще продължи да ходи в Триград: "Триград е любимо място за нас, сърцата ни са там, сега буквално и кръвта ни е там".

Реклама
Реклама
Реклама