Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6356437 www.bgdnes.bg

Милен Цветков детронира Милко Калайджиев

Водещият е обявен за мустак на републиката

Мустакът на републиката Милко Калайджиев вече е в миналото! На негово място внезапно се въздигна водещият Милен Цветков! Журналистът засенчи фолкпевеца с гъста, плътна и засукана растителност под носа, която изненада и впечатли всички фенове на предаването му.


Още миналата седмица Цветков шокира зрителите, като се появи в ефир с побеляла брада като на Хемингуей. Онзи ден я обръсна и остана само по мустак. За жалост окосмяването няма да остане дълго, тъй като през септември няма да има и следа от джунглата по лицето му.

Реклама


"Това е новият ми летен хит! Септември, когато се върнем на работа, всичко ще е постарому", сподели пред "България Днес" журналистът.


Докато текат ремонтите в студиата на Нова телевизия, Цветков натоварва сина си Боян в своя кампер и заедно се отправят към гръцкия остров Лимнос. Той се намира в северната част на Егейско море. Ветровете, които преобладават от март до октомври, го правят чудесна дестинация за любителите на уинд и кайт сърфа. Какъвто е и Цветков! Именно там той се записва на уроци по водния спорт и спира да се бръсне за седмица.


"Брадата ми се появи съвсем инцидентно. Когато дойде време да се връщам на екран, отидох за проби в телевизията и всички страшно се впечатлиха, като ме видяха. Предложиха да водя предаването както съм с брадата", допълни той.


Новата визия на тв водещия се превърна в тотален хит и предизвика множество коментари в социалните мрежи. Някои го определят като италиански сваляч от 70-те години, други намират прилика между него и колумбийския наркобарон Пабло Ескобар, Иван Вазов и дори Сталин.


Мненията на зрителите се разделят на две по отношение и на бялата му брада. На едни им е страшно симпатичен, други не могат да го гледат. Важното е, че самият Цветков се харесва такъв.


Новият му аутфит напомня и за брадата на актьора Захари Бахаров, който също шокира зрителите с гъстата растителност по лицето си в края на миналата година. Лятната визия на Милен обаче ще остане на екран само още две седмици. После предаването му излиза в отпуск. Когато се върне през септември, журналистът смята отново да е с гладко избръснато лице.

Реклама
Реклама
Реклама