Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6356563 www.bgdnes.bg

Чао, отивам да го гръмна!

Дърт гангстер застрелва враг, докато яде, преди това пише на близките

Гангстер от Сърбия с дебело досие застреля с пистолет посред бял ден и пред стотици свидетели конкурент в тъмните дела и се самоуби.
Бандитът с ефективни присъди за притежание на оръжие и няколко години затвор във визитката си Танасие Атанацкович (62) намира големия си враг Ненад Йелич-Йела пред заведение за бързо хранене в центъра на Смедерево.
48-годишният престъпник Ненад, който наскоро излиза от пандиза за зверско убийство от 1993 г. на брачни партньори, спокойно похапва сандвич с плескавица, когато пред него спира кола.

Със заредено оръжие отвътре излиза обезумелият Танасие. Почва да крещи и стреля по хранещия се мафиот. Ранява го и иска да го довърши с втори изстрел. Но пистолетът му засича.
Жертвата скача и побягва по улицата. Убиецът хуква след ранения и го псува на глас, че се опитва да избяга. Проклина го до девето коляно и обещава да го затрие, разказват потресени от случилото се свидетели. В крайна сметка Танасие настига врага си на близкия паркинг. Прострелва го още веднъж в гърдите. Ненад се свлича на земята, а полуделият гонител застава над него и му тегли куршум в главата.
След това убиецът се отправя със спокойна крачка към паркирания наблизо автомобил. Пистолета все още държи в ръката си. Хората бягат панически и се крият в близките магазини и заведения. Пристига патрулка с включена сирена. Убиецът не чака да бъде заловен от униформените. Налапва дулото на пищова и се гръмва. С признаци на живот е закаран в спешното. Непосредствено до него на съседната операционна маса е жертвата му. Лекарите се мъчат да спасят и двамата.
На другата сутрин убиецът умира. Жертвата му е в критично състояние, но още диша.
Минути преди да издири Ненад, Танасие се прощава с близките си във фейсбук. На стената си пише: "Бъдете живи и здрави всичките. На мен ми дойде времето. Обичам ви - чао". Никой от роднините му засега не посочва какви са мотивите за екзекуцията, която потресе жителите на малкото сръбско градче.

а - Танасие Атанацкович и с 3 куршума не успя да убие бивш пандизчия
б - Лежалият в затвора за убийство Ненад Йелич-Йела хапва сандвич, когато е прострелян

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама