Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6357845 www.bgdnes.bg

Тийнейджърка убита заради забранена любов

Жестоко изнасилване и кърваво клане спохождат мюсюлманка заради любовен романс.
Лондончанката от индийски произход Селин Духран се гаджосва с арабин мюсюлманин, което противоречи на разбиранията на семейството й. Въпреки че също са поклонници на Мохамед, родителите и близките на Селин охлаждат отношенията си с нея и я подлагат на натиск да зареже любимия си. В резултат на тормоза 19-годишната девойка се мести да живее при приятелка и допълнително нагнетява семейната криза. Скоро след преместването новото убежище на Селин е щурмувано от индийците Муджахид Аршид (на 33 г.) и Винсент Тапу, чиято връзка с жертвата е неуточнена. Рейдът се разиграва в ранните сутрешни часове, докато Селин се къпе, а аверката й още спи.
"Чух виковете й от под душа... После изведнъж спря да крещи", казва стопанката на жилището. Тя няма време да реагира, тъй като маскираните нападатели я изпържват с електрошок и натикват чорап в устата й. Същото се случва и с гостенката й Селин. Двете момичета са откарани в празна постройка. Там Муджахид сваля панталона и брутално задоволява нагона си със Селин, след това разпаря гърлото й с нож. Обезчестява и намушква в гръкляна и нейната другарка, която по чудо се измъква жива от хватката му и бяга.
"Селин имаше много мечти, беше отлична гримьорка", казва оцелялата.
След експедитивно разследване Муджахид е арестуван и му е повдигнато обвинение в двойно отвличане и изнасилване, едно убийство и един опит за убийство. Като съучастник в отвличането е закопчан и Винсент Тапу. Двамата ще се изправят на съд на 21 август.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама