Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6358937 www.bgdnes.bg

Яхти и палми в новото видео на Deep Zone Project

Парчето се ражда на Летището


„Тайни на пясъка“ е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера преди броени часове в You Tube. Прелюбопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа. През това време той изкарва лаптопа си с мобилно студио на летището и почти завършва инструментала. Няколко дни по-късно Нелина и Дидо вече са готови с музиката и студийните записи на песента.

Вместо гневен имейл до самолетната компания, какъвто са написали другите пътници, Дидо изпраща благодарствено писмо за 7- часовото закъснение, което довежда до раждането на този потенциален летен хит.

Реклама

Във видеото, изкусителната Нелина и двете руси близначки от Double Voice позират пред обективите на Bashmotion на 44-футовата баварска яхта „Sea Adventure“. Приказни пейзажи, палми, море и слънчево настроение са запечатали обективите на камерите. Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на луксозната ветроходна лодка. С лула в устата той управлява яхтата и „дирижира“ морския трафик. Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските вълни и пръски от шампанско са уловили още обективите.

За пръв път в историята на новата българска музика, кадри от истинска ветроходна регата също намират реализация в хитовата продукция. Проектът „Тайни на пясъка“ е подпомогнат от дългогодишните партньори на групата - Networx.bg. Официален фотограф е Антоанета Петрова, а организатор на продукцията е Емилиян Ялъмов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама