Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6380431 www.bgdnes.bg

Сузанита гола от 13-годишна

Още преди година щерката на Орхан Мурад се съблича в мрежата

Розово изрязано бельо, секси поглед, дупе и цици навън.
Това е Сузанита Мурадова още преди една година!
Щерката на Орхан Мурад, около която гръмна страшен скандал преди две седмици заради шокиращи кадри, е започнала с голите сцени още преди година. Ако моралистите сега цъкат с език, че 14-годишна девойка може да се държи по този начин, то нека я видят как вилнее, когато е била едва на 13 години!
Парчето "Короната е моя" е от 2016 г. Във видеото девойката отново повече показва плът, отколкото глас и смислен текст. Сузанита е върху голяма спалня, само по бельо и с пушки в двете ръце и хич не се срамува от тялото си. Дори напротив - гордо го показва!


Малцината, станали свидетели на кадрите, се чудят как още тогава разтропаната девойка е останала незабелязана. Тя е по-скандална и от сега, когато вбеси стотици. Заради парчето си "Луцифер и Буда" Сузанита си спечели гнева на мнозина. Малката блондинка дори събра зложелателите си в група в социалната мрежа, която се казва "Аз мразя Сузанита Мурадова!". Около 300 души вече са се присъединили...


Сузанита е скандална не само във видеата към песните си. Тя не спира да провокира с фотоси, които според мнозина не са подходящи за възрастта й. С полицейска палка, облегната на патрулка или в секси поза до басейна - Сузи се щрака нонстоп.
Въпреки многото упреци Орхан Мурад е категоричен, че щерка му е добро момиче. Ученолюбиво и морално, а голотиите са само за реклама.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама