Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6386086 www.bgdnes.bg

Обраха футболиста Ники Илиев, докато спи

Крадци са влезли и ограбили къщата в Свети Влас на футболната легенда от "Левски" Николай Илиев, докато той и семейство му спели.
Инцидентът е станал преди няколко дни, но той разказа сега за него, защото е ядосан. Крадецът е бил заловен, направил е самопризнания и оставил следи, но наблюдаващата прокурорка заявила, че още не е убедена, че той е извършил престъплението, и го задържали само за 48 часа.
Обирът е станала в ранния следобед, когато в къщата са били трима възрастни и три деца - внуците му. Крадецът или крадците, защото Илиев подозира, че може да са били двама, е минал през спалнята му и му взел чанта с документи, пари и ключове. След това се качил горе, където спели децата.
"Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми. Ами ако този бандит е дрогиран и реши да направи нещо друго, например да отвлече децата? Това ще продължава да се случва, ако в България не се приемат спешни закони срещу този бандитизъм", коментира Илиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама