Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6386640 www.bgdnes.bg

В "Левски" пощуряха по щерката на Делио Роси

32-годишната красавица участвала на „Мис Италия“

Добромир ДОБРЕВ

Снимки: Личен архив

Новият треньор на "Левски" Делио Роси има дъщеря красавица. 32-годишната Грета е считана за една от най-очарователните футболни щерки на Апенините. Тя дори е участвала в престижния конкурс „Мис Италия“ през 2007 година. "България Днес" пръв ви показва снимки на хубавицата.


Грета е едно от трите деца на Делио Роси. Той има още 33-годишен син Дарио, както и 19-годишна дъщеря Джулия, която обаче никога не се е появявала в публичното пространство. По-голямата му щерка е луда фенка на футбола и на баща си. Докато той е треньор в калчото, тя почти не пропуска негови мачове от трибуните. Признава, че цялото семейство са много запалени привърженици на "Лацио". Роси беше наставник на "римските орли" в продължение на четири сезона и дори спечели Купата на Италия.
Всички в "Левски" вече чакат с нетърпение появата на Грета на стадион "Георги Аспарухов". За нея ще има специално запазено място във ВИП ложата. Футболистите в съблекалнята също копнеят да се запознаят с италианската топкрасавица. Тя едва ли ще чака дълго, преди да дойде до България, за да види татко си в първата му изява в чужбина. Самата Грета завършва с пълно отличие специалност "Маркетинг мениджмънт" в университет в Милано. Тя защитава магистърска теза на тема: "Как да се повиши посещаемостта на футболните стадиони".


Със сигурност татко Делио ще пази щерката си като писано яйце от футболистите. Още повече че наскоро той я ожени и Грета мина под венчилото. Италианският треньор вече си е създал реноме на строг и безскрупулен тип, след като преби своя футболист Адем Ляич по време на мач. Впоследствие в интервю пред италианските медии синът на Делио Роси - Дарио, признава, че през живота си татко му никога не му е удрял дори един шамар.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама