Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6390886 www.bgdnes.bg

Циганин по цици налита на Бенатова

Едър мъжага с огромни гърди, по прякор Таранката, налетя да бие тв журналистката Миролюба Бенатова и оператора й.


Това стана ясно от видеоматериал, разпространен от Нова телевизия.
Екипът правел разследване за фалшиви обяви за работа в чужбина и насилствено склоняване към просия зад граница. Така следите ги отвели до тузарски палати в Криводол.

Реклама


Изневиделица Бенатова се оказва до имение, където в двора едро мъжище се плацика в басейн заедно с деца. Човекът зад оградата буквално откача при вида на камерата, а и въпросите допълнително го изнервят.


На въпроси дали знае за бране на боровинки в чужбина и как са били построени луксозните палати той отговаря: "Вие нямате ли къща? На улицата ли живеете? Изчезвайте, ще го ударя в земята. Много добре ви познавам коя сте".
"Защо трябва да ми удряте камерата? Недейте", отвръща Бенатова, но атаката е неизбежна.


Масивното тяло на Таранката се нахвърля върху оператора и журналистката, опитвайки се да им отнеме камерите. Действията му са придружени от бурни псувни.
Бенатова го предупреждава, че не е добре това, което прави, а едрият мъж й отговаря: "Няма да те ударя".


Допълнителен колорит към цялата сцена се придава от факта, че мъжът е полугол, тича бос по асфалта и огромното му тяло се тресе при опитите да отнеме камерите на телевизионния екип. В крайна сметка всичко се разминава без сериозни инциденти и няма набити, като агресията остава единствено на думи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама