Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6394291 www.bgdnes.bg

Половинката на Де Хеа се съблече

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа - Едурне, заряза приличието. Певицата, която години наред залагаше на скромния имидж, се разголи.

Тя се снима както майка я е родила. Блондинката позира в басейна. Тя все пак е застанала в гръб и така скрива бюста си, оставяйки доста на мъжкото въображение. Новата й снимка беше бурно одобрена от феновете й. Тя получи 40 000 харесвания и над 500 коментара, включително и от самия Де Хеа. Вратарят сложи две "разтичащи се" от горещата гледка човечета, които явно показват мнението му за новия фотос на половинката му.

Едурне е изключително известна в родината си Испания. Тя представи страната си на Евровизия през 2015 година. За нейно огромно съжаление песента й "Amanecer" не впечатли зрителите и футболната половинка завърши на незавидното 21-во място в крайното класиране. След това последва затишие в кариерата й, като красавицата замина за Острова, за да е близо до любимия си. Едва наскоро обяви, че отново влиза в студиото за записи. Освен това е жури е музикално риалити в Испания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама