Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6394572 www.bgdnes.bg

Бебета мятат кючеци

Малки деца и голи пубери се кършат на песен на Бони

Бебета и малки деца въртят бесни кючеци на най-новата песен на фолкпевицата Бони.
Малчуганите се изживяват като истински чалга изпълнители и се съревновават едно с друго кой ще бъде по-оригинален с чупките в ханша. Повод за кръшните танци и изкривени джуки на хлапетата е играта, организирана от Бони по повод новата й песен "Заведи ме там". Според условията почитателите й трябва да запишат кратко клипче с любимата им част от песента. Интересът очевидно е голям, защото видеата се трупат с всеки изминал ден, като вече надвишават 25.


Сред най-малките участници в нея са Мадлен и Станчо, които дори не могат да си кажат имената. Децата се мятат напред-назад под ориенталските звуци на песента, поощрявани от своите родители, а техните видеа са с най-много гледания. Клипът, който най-сериозно скандализира обществото, е на тийнейджърката Арсения от София, чиито гърди са на показ почти през цялото време.

Реклама


13-годишният Илия и по-малкият от него Злати също не остават по-назад. Малолетните момчета се раздават повече, отколкото самите изпълнители по време на концерт. Сред най-одумваните участници е Здравка от село Говедаре, която върти гюбеци в средата на хола си и извива глас на припева на песента.


"Това, че има толкова малки фенове, въобще не притеснява Бони. Даже обратното - на тях се радва най-много. Децата са най-чисти, затова тя ги подкрепя", коментира пред "България Днес" пиарката на фолкаджийката, която категорично отказа да разкрие името си.


По нейни думи Бони с радост преглеждала изпратените й видеа и с гордост ги споделя в музикалния си канал в интернет. Изпълнителката е обещала и награди за 10-те най-добри клипчета. Играта ще се провежда до края на месеца, след което видеата с най-много гледания ще бъдат поощрени.


"Подготвили сме награди, които са съобразени с възрастта. За най-малките ще има дрешки, за момиченцата гримове", допълни още тайнствената пиарка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама