Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6395971 www.bgdnes.bg

Епилация жигоса жена

Отишла за рутинна процедура, тръгнала си с изгорени крака

Виктория СТОЯНОВА

Млада жена беше жигосана с лазер.
Неприятната случка се разиграла в столично студио, където дамата отишла да се разкраси, а си тръгнала с изгорени крака.

Потърпевшата Лили Александрова сама разкри в социалната мрежа болезнено изгорялото си тяло. От снимките се вижда ясно, че левият крак на пострадалата е на мехури, а белезите са дълбоки и силно зачервени след топлинното третиране.
"Ходих на лазерна епилация. Процедурата е безобидна и немного сложна. Явно "висококвалифицираният" персонал е пропуснал обучението за работа с апаратурата. Вместо да решат проблема с космите, се сдобих с изгаряния", разказа за инцидента Александрова. И допълни: "Сега имам косми, но нямам кожа".

Реклама

След публикацията десетки загрижени хора посъветваха Александрова да осъди салона. "Трябва да се ходи в специализирани дерматологични клиники с истински лекари, а не по съмнителни разкрасителни "салони" с некомпетентни служители. Тези трябва да се съдят", разгневи се потребителка.

Проверка на сайта на салона за красота показва, че цената на първа лазерна процедура за обезкосмяване на крака е 400 лв.
Има и такива, които обвиняват жената, че не била достатъчно информирана, преди да отиде на епилация. "Не трябва да се правят такива процедури през лятото. Не трябва да сте ходили на плаж, за да нямате тен, а вие имате. Сама сте си виновна", нападна я интернет потребителка.

Вестникът се свърза със салона за красота за коментар по случая. "Знаем за случая. Имаме сертификати за работа с лазерна апаратура, но няма да коментирам повече", лаконична бе служителка.

"България Днес" опита да открие и управителката на салона Натали Шопова, но до редакционното приключване на броя тя не отговори на телефона си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама