Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6396089 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Светлана Василева: С Гущеров живеем заедно

Двойка сме от 3 седмици, запознах се с него след раздялата му с Мария

Иво АНГЕЛОВ

"Да, с Християн Гущеров сме заедно! Двойка сме от 3 седмици и вече живеем заедно в дома му."
Това разказа единствено пред "България Днес" плеймейтката Светлана Василева. Бизнесменът и изкусителната моделка от известно време са спрягани за двойка, но за първи път един от двамата официално потвърждава за отношенията им.

Реклама

"Запознах се с Християн, след като се раздели с фолкпевицата Мария. Така че няма нищо вярно в обвиненията, че съм я използвала, за да стигна до него. Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка с която пожелае. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая", разказа Светлана.

И допълни: "Към днешна дата не поддържам никакви отношения с Мария. Но и нямам много приятелки като цяло, само 4-5 са. Не залагам на количеството, а на качеството. По-добре да са малко, но да са истински". Преди време Светлана и Мария на няколко пъти бяха забелязани да излизат вечер заедно и изглеждаше, че се забавляват по женски. Тези времена обаче са останали в миналото.
Василева отговори и на обвиненията, че Гущеров я използва само за забавления и няма сериозни намерения към нея.

"Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка, щяхме сега да живеем заедно?! Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова - след това спират да се виждат с нея. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора", добави моделката.
Тя категорично опроверга и твърденията, че е плашела с рязане на вени и самоубийство, ако Гущеров я зареже. "Това са пълни глупости! Не съм заплашвала със самоубийство. Той е достатъчно умен човек, за да прецени поведението ми и да ме приеме в дома си. Чувствам се много щастлива и харесвана жена в неговата компания. Той е интелигентен и възпитан мъж, който знае как да направи една жена щастлива. Мисля, че и самият той е щастлив. А относно хората, които пишат лъжи по мой адрес, мога им кажа, че вече се изтъркаха и никой не вярва на глупостите им", добави Василева.

Моделката отрече и че е получила като подарък скъп часовник. "Християн не ми е подарявал часовник, но дори и да го направи, ще го откажа. Вярвам на поверието, че часовник не се подарява, защото е лоша поличба и времето ви заедно ще изтече", каза още Светлана.

За връзката между Гущеров и Василева се заговори след поредица от снимки, на които двамата неизменно са седнали един до друг. На всичките фотоси двамата бяха опасно близки, но така и нямаше официално потвърждение за нещо повече от приятелски отношения. Сега обаче връзката им е факт!

Любопитно е, че на снимките задължително присъства и Азис. Двамата често купонясват с него заедно, като последните им партита били наистина забавни.
"Надявам се връзката ни да продължи дълго, защото и двамата се чувстваме добре заедно. Сигурно много хора ни завиждат, че се чувстваме добре и сме заедно, но такива винаги ще има. И те ще се радват само когато другите хора са нещастни. Затова и ми става смешно, когато се поръчват някакви материали срещу мен и се сипят глупости и лъжи. За мен е важното какво мислят близките ми хора, а те познават каква съм наистина", обобщи Василева.

Реклама
Реклама
Реклама