Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6396119 www.bgdnes.bg

Майката на Дим Дуков черпи сладолед

Вера опитва да разхлади близки приятели

Майката на Дим Дуков - Вера, знае как да разхлади приятелите си в топлите дни на морето.

Пенсионерката домъкна огромна чанта, пълна със сладолед, и го раздаде на близко приятелско семейство на плажа в Царево, видя зоркото око на "България Днес".


Облечена в плажна рокля и носеща слънчеви очила, бившата стюардеса мъкна тежка чанта, пълна със сладкото разхладително изкушение.

Реклама


Майката на покойния Дуков се поизмъчи доста, докато достигне до шезлонгите на близките си. След като ги откри, Вера започна да вади от чантата сладолед след сладолед.

При вида им децата на приятели на Дукова изпаднаха в истински екстаз. От погледа им личеше, че нямат търпение да вкусят от сладоледа, купен от майката на покойния участник от "Биг брадър".


Докато раздава сладкото изкушение на приятелите си, Вера побъбри с тях за кратко. След като всеки един от близките на Дукова получи сладолед, тя си взе довиждане с тях и се насочи към другата част на плажа.


Майката на покойния Дуков често си спомня за сина си.


"Не мога да го забравя. Сънувам го всяка вечер. Не мога да накарам хората да се заровят заради него. Единственият човек, който умира от мъка, това съм аз - майката", споделя винаги Вера.


Дим Дуков почина на 28 февруари 2012 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама