Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6397776 www.bgdnes.bg

Лесбийка поръчва съпруга на любовницата си

Арестувана е, докато дава указания за покушението на полицай под прикритие

Лесбийка се озова зад решетките след неуспешен опит да ликвидира съпруга на любовницата си. Сапунената кримисага се разкрива в сряда. Тогава 29-годишната жена от Мездра е сгащена, докато дава указания за мократа поръчка на полицай под прикритие.
Циганката се залюбила с омъжена жена от Враца преди месеци. Обичта им била споделена, но ангажираната любовница отказвала да напусне мъжа си, тъй като той я издържал финансово. Затова ревнивата ромка съставя пъклен план и решава да отстрани конкурента си с изстрел в сърцето.
Тъй като не можела да стреля, започнала да търси някой да свърши мократа поръчка вместо нея. Затова на 21 юли циганката се свързала със свой приятел - 27-годишен бандит, който наскоро излязъл от затвора. Ромката започнала да го убеждава да извърши покушението, като за работата му обещала да му плати 5000 лева. Бандитът първоначално се съгласява, но в последния момент се отказва от сделката. От страх, че от полицията ще го хванат и пак ще го пратят в затвора, той решава да отиде право в районното управление и да разкаже целия план на ченгетата.
Разследващите бързо съставили свой план да заловят неопитната поръчителка. Внедрили свой кадър и го представили на затворника, който пък от своя страна го запознал с циганката на 15 август.
Ченгето под прикритие се представило като наемник, който всеки ден се занимава с такива работи, и ромката му се доверила. Предложила и на него 5000 лева, ако убие съперника й, който пречи на щастието й. Униформеният се съгласили и с "работодателката" се уговорили да се видят отново на следващия ден. На мястото на срещата обаче пристигат още десет униформени от Главна дирекция "Национална полиция". Цялата операция е реализирана под ръководството и надзора на Районна прокуратура - Враца, обясняват разследващите.
Блокирани са всички пътища и всички спецченгета се покриват в очакване сделката да бъде официално сключена. Така в момента, в който циганката предава плик с обещаните 5 бона, тя е тръшната на земята и отведена в полицейското управление.
След като белезниците щракват около ръцете на циганката от Мездра, тя започнала да прави пълни самопризнания пред полицаите. Обяснила на униформените, че действала от ревност и отчаяние. Категорична била също, че нейната любовница няма никаква представа за пъкления й план.
Първоначално ромката е задържана за 72 часа, но заради чистото съдебно минало на мургавата лесбийка съдът я пуска с мярка за неотклонение "домашен арест". Ако бъде призната за виновна от магистратите, тя може да получи до 6 години затвор. Води се досъдебно производство, работата по случая продължава. Цялата информация около успешния удар на полицията обаче е засекретена по искане на прокуратурата и подробности не се оповестяват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама