Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6400384 www.bgdnes.bg

20 бона за дете във "ВИП брадър" Скандалната Сузанита спасява рейтинга на предаването

Срещу колосалната сума от 20 бона риалити форматът "ВИП брадър" вкарва дете в къщата!
Щерката на звездата от близкото минало Орхан Мурад Сузанита Мурадова влиза в шоуто, за да скандализира още веднъж обществото. Семейството се е спазарило за 20 хилядарки минимум.
Новината, че 14-годишната девойка ще стане част от шоуто, разбуни духовете за броени часове. Тя е сред първите съквартиранти, обявени от екипа на предаването преди неговия старт. Блондинката е анонсирана като ексцентрична и неповторима, а очакванията са рязко да вдигне рейтинга на предаването.
Скандалната вест, че невръстното момиче влиза в шоуто, предизвика поредната вълна от противоречиви коментари. Според по-голяма част от феновете на шоуто присъствието на Сузи под покрива на Големия брат е абсолютно недопустимо. Момичето е едва на 14 години и влизането й в шоуто вероятно ще предизвика страшен скандал.
Ето защо десетки зрители заподозряха, че новината, разпространена официално в мрежата, е само за заблуда. Рейтингът на "ВИП брадър" всяка година лети стремглаво надолу в класациите и името на нашумялата блондинка може да е с цел привличане на вниманието, след което екипът да се откаже да преговаря с малката изпълнителка.
Ако все пак Сузи прекрачи къщата и се впусне в приключението за големи, то тя със сигурност трябва да е с придружител в шоуто. Годините на девойката не позволяват тя да е сама участник във формата и позволението на родителите този път няма да е достатъчно и ще трябва с нея да присъства някой по-голям роднина.
Проблем може да се окаже и ученическият статут на девойката. Ако влезе в шоуто, Мурадова ще изпусне голяма част от часовете в даскало, които след това ще трябва да наваксва с извънредни интензивни курсове през лятото. Подобен е случаят с победителя от "Гласът на България" - Радко. Момчето също ще трябва да зубри, докато връстниците му почиват, за да навакса изгубеното време от певческия формат. Разликата е, че младежът от Троян блесна с изумителен талант, а не с пошло поведение.
Любовта ще е водещата тема в предстоящия сезон на шоуто. Според анонса родителската любов също ще изиграе роля в предаването. Ето защо присъствието на Сузанита в компанията на звездния й баща Орхан Мурад няма да е изненада за никого.
Дали ще влезе или не в къщата и под каква форма ще е участието й в шоуто, все още не ясно, но е факт, че името на Сузи вече е синоним на скандал. Младата девойка нашумя с провокативното поведение, което демонстрира във видеоклип към новата й песен. Там тя е по изрязано черно боди, много гримирана и разголена, мята средни пръсти и не показва каквито и да било гласовити данни.
Оказа се, че това съвсем не е първото развратно видео на Сузанита. Както "България Днес" първи писа, изрусеното дете още на 13 години знае що е мръснишко поведение. В клип, разпространен в мрежата още преди година, но някак пропуснат от медиите, девойката е по бельо и еротично танцува върху голямо легло с два пистолета в ръка.
"Сузанита е добро момиче и всичко това е поза, за да успее в музикалния шоубизнес" - така родителите на Мурадова защитиха решението й да се разголва.
Пред вестника от Агенцията за защита на детето обясниха, че не могат да се заемат със случая Сузанита, след като родителите на момичето я подкрепят.
"Момичето е решило, че това е начинът да стане известна, и не можем да се намесим, докато семейството й застава плътно зад нея. Това са законите" - коментираха от там.
Сузанита съвсем не е единствената скандална личност, която се очаква да влезе в шоуто. Както "България Днес" първи писа, прага ще пристъпи и Майра Хилс. Тя е притежателката на най-големите гърди в Европа и буквално пръска деколтетата на роклите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама