Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6401710 www.bgdnes.bg

Владо Стоянов пред край на кариерата

Доста неприятна прогноза е получил само преди дни вратарят на "Лудогорец" и националния ни футболен отбор Владислав Стоянов. Лекари са изразили мнение, че заради усложнения при лечението на контузията в коляното му има вероятност да се наложи преждевременно да сложи край на кариерата си като играч.
Възстановяването на Стоянов ще продължи по-дълго от очакваното, стана ясно също преди дни. Очакваше се той да е напълно здрав към началото на октомври, но вече е ясно, че отсъствието му ще продължи поне до края на годината.
Стоянов се контузи тежко дни преди световната квалификация с Холандия в края на март по време на тренировка в базата в Бояна и се наложи операция в Румъния. Първоначално всичко около коляното му е било наред, но впоследствие настъпват усложнения, които са наложили лечение в Барселона, откъдето Владо се завърна в края на миналата седмица.
От щаба на "Лудогорец" не пожелаха да коментират ситуацията. Лекарят на "лъвовете" д-р Бисер Бочев също бе лаконичен. "Да, има усложнения при възстановяването на Владо, в течение съм. Говоря и с него самия, тъй като все пак е национал и е нужен на отбора. Първоначалните прогнози не се оправдават, той ще отсъства по-дълго от терена. Но надеждите ни са, че ще оздравее напълно и отново ще тренира пълноценно и ще играе. За край на кариерата е малко пресилено да се говори", обясни д-р Бочев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама