Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6401730 www.bgdnes.bg

Проклятие тегне над Роналдо

Проклятие тегне над Кристиано Роналдо, защото нарушил една от Божите заповеди, като не почитал баща си. Това обясни пред португалското издание "Флаш" екзорсистът Фернандо Нориега - Фафе.
За звездата на "Реал" (Мадрид) настъпиха тежки дни, след като го погнаха данъчните власти, а сега получи наказание от пет мача заради бутане на рефер. Тези перипетии са само част от бедите на футболиста, обяснява Фафе. "Ужасно проклятие и уроки тегнат над Роналдо заради баща му", обяснява екзорсистът.
Хосе Денис Авейро, бащата на Кристиано, е бил алкохолик. В последните години от живота му Кристиано не е говорил с него. Когато футболистът е бил на 20 години, баща му починал заради пиянствата си и причинените от това куп други болести. В деня на погребението Кристиано предпочел да играе мач и не отишъл да се прости с баща си.
"Има неща, които тегнат над нас и ни обременяват психически и духовно. Колкото и лош да е бил баща му, не е заслужавал да бъде изоставен от сина си, че и да не отиде да го изпрати в последния му път. От това произлизат много лоши енергии", казва още Фафе.
Екзорсистът е готов да помогне, при това безплатно. "Трябва много силен духовно човек да вдигне проклятието от Кристиано. Ако това не помогне, няма друг начин да му се помогне", завършва Фафе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама