Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6403027 www.bgdnes.bg

Моделката Светлана Василева: Аз съм любимата играчка на Гущеров

Не съм му за забавление, нещата са сериозни, смята Гонзовица 

"Аз съм любимата играчка на Гущеров. Двамата си играем много добре заедно и отлично се забавляваме."
Това заяви с усмивка пред "България Днес" моделката Светлана Василева. От близо месец тя е новата изгора на бизнесмена Християн Гущеров и признава, че двамата се забавляват много добре.
Светлана беше нападната от завистници, че е само сексиграчка на младия милионер и той няма сериозни намерения към нея. Тя пък отвърна, че Гущеров много обича да си играе с нея и това може само да предизвиква завист у недоброжелателите.
"Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка, щяхме да живеем заедно?! Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора. Чувствам се много щастлива и много харесвана жена в неговата компания. Мисля, че и той самият е щастлив. А относно лъжите, които се изписаха по мой адрес, мога да им кажа, че вече се изтъркаха и никой не им вярва", заяви за пореден път сексапилната плеймейтка.
Светлана призна, че има сериозни намерения към половинката си и се надява връзката им да продължи дълго. В неговите очи тя също виждала сериозни намерения и знаела, че нещата са нещо повече от забавление.


Любопитно е, че за краткото време, в което са заедно, двамата вече живеят под един покрив, което е доказателство, че отношенията им са повече от мимолетна връзка.
Светлана Василева неведнъж е разказвала, че чака деня, в който ще срещне подходящия мъж за нея. След няколко неуспешни връзки тя призна, че самотата й тежи и има нужда от човек до себе си. И като всяка жена мечтае някой ден за сватба и деца.
"Преди време ходих на астроложка и тя ми каза, че ще имам деца чак 2020 г. Това ме натъжи страшно много. Вътрешно в себе си се надявам да стане по-рано. Толкова съм се наживяла и видяла, че вече искам да създам семейство. Така ще се чувствам още по-пълноценна", заяви преди време пред вестника Василева, акцентирайки, че нещата трябва да се случат с правилния човек.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама