Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6430387 www.bgdnes.bg

Ученици претрепаха пиянде за забележка

Един от биячите е първи братовчед на пострадалия мъж

Брутален побой над пияница нанесоха трима 17-годишни ученици от разградското село Раковски. След зверското меле пострадалият 39-годишен мъж е приет в болница с опасност за живота, а бабаитите, сред които и първият братовчед на пострадалия, са задържани.
Повод за инцидента е забележка, отправена от мъжа. Малко след полунощ битият се прибира от селската кръчма след разпивка с приятели. Малко преди да стигне у дома, на улицата го срещат група младежи. Докато се разминават, един от тях му се изпречва на пътя, но пияндето успява да избегне сблъсъка и гневно се развиква на учениците да го оставят на мира. Хлапаците от своя страна започват да го плюят. Макар и залитащ, мъжът не им остава длъжен и започва да гълчи първия си братовчед, когото видял в компанията, че ще му даде да се разбере веднага щом изтрезнее. Мъжът дори опитва да удари шамар на роднината си, но е спрян от останалите младежи. След кратко спречкване двама от тях хващат пияния за ръцете, а трети започва да го налага с юмруци по главата. След няколко удара в побоя се включват и останалите двама. След като го събарят на земята, те ритат безпомощния мъж няколко минути и си заминават.
Пребитият е открит едва на сутринта от минувачи и веднага откаран в болница в безпомощно състояние. При прегледа става ясно, че черепът му е счупен.

Снимка: pixabay.com

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама