Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6432187 www.bgdnes.bg

Бесни етърви се бият и скалпират

Жените не помнят защо се мразят

Етърви се биха, скубаха и скалпираха в центъра на кв. "Горна махала" в Дупница. Екшънът между 56-годишната Валентина Бойкова и 53-годишната Таня Манова, съпруги на двама братя, се разиграва пред кафене "Цигането" пред погледа на десетки клиенти.
Между етървите тлеела стара вражда, въпреки че и двете твърдят, че дори вече не си спомнят откъде е тръгнала отколешната омраза. Въпреки че съпрузите им се стараели да не ги събират на едно място, двете жени толкова много се ненавиждали, че постоянно търсели начин да се засекат и да се счепкат яростно. Последната им словесна престрелка, изпъстрена с псувни и кълнене, прераснала в зверски пердах. Етървите се засекли пред барчето и след като се заплюли, скочили една срещу друга като освирепели тигрици. Започнали да си разменят крошета, да се ритат, а след като се повалили на земята, и да се скубят. Злобата дотолкова ескалирала, че едната успяла да отскубне няколко кичура коса на опонентката си и едва не я скалпирала. Втрещени свидетел на боя веднага позвънил на тел. 112. На място пристигнали две патрулки. За да ги усмирят, полицаите щракнали белезниците на жените и ги закарали в управлението в две отделни коли. Етървите са освидетелствани в спешен център, преди да ги вкарат в ареста. И двете били с високо кръвно от екшъна, който разиграли в квартала.

След като им били снети показания, са освободени. Бойкова и Манова ще бъдат глобени за нарушаване на обществения ред. Те обещали пред униформените, че спират враждата помежду си и повече няма да вдигат скандали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама