Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6443114 www.bgdnes.bg

Бившият на Джулиана, шампионът по културизъм Роман Стоичков: Ако посвири, Гани ще спечели Брадъра

Кой е той?

Роман Стоичков е републиканският шампион в категория "Мъжка физика" в първенството по бодибилдинг и културизъм за 2016 г. Занимава се с фитнес от 11 години, а през ноември бе на корицата на престижното списание Menshealth. Завършил е "Дипломация и международни отношения", работил е във външно министерство, а допреди 6 месеца топлеше постелята на палавата силиконка Джулиана Гани. Двамата бяха сгодени, а за Гани, любовта и живота Роман разказва първо в "България Днес".

- Г-н Стоичков, как протича шампионската ви година?
- Прекрасно. За мен това е първо участие в такова състезание и ми донесе веднага медал. Което по принцип в тази категория не се случва често. Съответно интересът към мен рязко се повиши. Различни марки за козметика, добавки, облекла искаха да бъда рекламно лице. Сбъднах мечтата си да бъда на корица на престижно мъжко списание и може да се каже, че имам успешна шампионска година.
- А този октомври ще затвърдите ли титлата?
- Тази година пропускам, защото се готвя за следващата година - състезанието в Пловдив през април, в по-висока категория. В момента съм около 90 килограма, а миналата година в състезателна форма излязох 80 кг.


- Как се запалихте по бодибилдинга?
- Началото е свързано с една интересна случка от тийнейджърството ми. По принцип бях доста пълно дете и винаги съм имал комплекси от тялото си. Та на морето си харесах си едно момиче и поех инициативата да я поканя да играем карти. Тя ми каза: "Не те ли е срам с този корем и тези пищни форми да сваляш мацки по плажа?". Това първо ме засегна много дълбоко. Никога няма да го забравя, но съм й благодарен, защото ми преобърна живота на 180 градуса.
- Как се стигна до промяната?
- С хранителен режим и тренировки. Ям 7 на пъти на ден. Тренирам 6 пъти в седмицата, а в почивния си ден правя кардио тренировка задължително. А когато не се подготвям за състезание, ям по 4 пъти, но в по-големи порции, защото така ми се отразява добре.
- И вече повиши ли се женското внимание?
- Да, наистина, значително и драстично. Има фрапантни предложения. В заведение едно момиче, което не ме познава, изглеждащо доста добре, ми предложи секс. Без опознавателни думи. Без да има информация за мен. Имал съм и случай в морето - влизам да се къпя във водата и до мен се появява девойка - пак с предложение за секс във водата. Малко в повече ми идва даже... (смее се).
- А мъжкото внимание повиши ли се?
- Не мога да отрека, че да. Деля го на два елемента. Единият - хомосексуалистите. Другата част - спортуващи мъже, които искат мнение и съвети. Вторите не ме притесняват. Но първите... имал съм предложения и от известни личности и това не е новина за мъжете в нашата гилдия. Вниманието от тяхна страна е постоянно и понякога стават досадни. Определено са упорити, не се отказват, пишат по различни социални мрежи, търсят комуникация, ужким приятелски, целта им обаче е друга. Но всеки в тоя свят има право да се бори за каквото иска. При мен нямат шанс.
- Познат сте като бившия на Джулиана Гани, с която се разделихте преди 6 месеца. Подкрепяш ли я за "ВИП брадър"?
- С две ръце! Бяхме около 5 години заедно. Тя дойде от Пловдив да живее с мен в София. Макар да се разделихме, съм с прекрасни впечатления от нея. Тя е страхотен човек и се надявам да го покаже в къщата. Има много качества, които хората ще видят, надявам се. Тя е склонна да показва едно различно, провокативно поведение и заради това я съдят, но реално е друга.
- Какво не знаем за нея?
- Първо ще видите, че е сърдечно момиче, готова да помогне, би искала да влезе в положение на всеки. Доста добра домакиня е, но е много чувствителна. Може и да пореве, макар че като се чухме, я посъветвах да сдържа прекалената си емоционалност. Сълзите може и да са неминуеми в нейния случай, тя не е свикнала да е отделена от външния свят.
- Как приехте нейната сватба преди две седмици?
- Надявам се да е щастлива след тази стъпка в живота си и дано е направила правилния избор. Но всеки си избира пътя.
- А защо не се оженихте двамата?
- Бяхме сгодени, но животът ни беше твърде динамичен и сякаш двамата забравихме за сватбата. Не ни беше приоритет, но явно на нея й е било мечта.
- Майка ви харесваше ли я?
- Да, майка ми Надежда винаги ме е подкрепяла и е одобрявала моя избор. Знае, че не бих се събрал с човек, който не си заслужава.
- А още имате ли чувства към Джулиана Гани?
- Не мога да преценя, чувствам я като много близък човек, но не е влюбване. Желая й само най-доброто.
- Ако ви съберат в къщата сега?
- За съжаление може би на много хора не бих влязъл. Просто имам свои лични разбирания относно тази медийна показност и популярност. Не считам, че е за мен.
- Не искате известност?
- Уви, никак, но известните някак ме преследват (смее се). Отидох да гласувам например и сегашният президент Румен Радев ме срещна пред урните. Каза ми: "Ела да се снимаме, виждам, че тренираш. За мен е чест да се снимам със спортуващ младеж". Това много ме поласка и след няколко дена разбрах, че той стана в крайна сметка и президент.
- В момента има ли жена до вас?
- В началото на нова връзка съм от две седмици, тя не е известна, искам спокойствие, така може да се каже.
- Джулиана не го ли осигуряваше?
- Всъщност нейната провокативност и визия понякога ми тежаха, натоварваха ме. Привличаше като магнит хорското внимание и това беше един от факторите, който ни раздели. Нямало е изневери и скандали, приключихме като големи хора.

- Ще спечели ли тя "ВИП брадър"?

- Ако се покаже като човека, когото познавам - има основание да спечели хората. Има и таланти - завършила е музикално училище и е изключително добър пианист. Изнасяла е концерти на пиано. Ако вкарат пиано, ще е много интересно. И ако посвири, ще спечели, макар да прозвуча многозначно (смее се).
- А кой ти се вижда фаворитът?
- Подкрепям Джули със сигурност, но Маргарита Хранова има пълните основания да спечели. Безспорно е жена, която се е доказала като поведение, излъчване, харизма. Но това ще стане, ако не се държи като други известни прими - ако не изпада в истерия и не си крие сиренето под възглавницата например.

Кристина ДИМИТРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама