Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6449104 www.bgdnes.bg

Маша изхвърли Гришо от любовен триъгълник

Истината за голямата вражда

Шарапова и Серина Уилямс се мразели заради "Уимбълдън"

Григор Димитров отпадна официално от любовния триъгълник с Мария Шарапова и Серина Уилямс. Жалко, защото се изписаха тонове мастило за цялата история.
Официално край на клюката сложи самата Шарапова. Руската красавица, която много българи желаеха за жена на хасковската ни гордост, разкри, че враждата й с мускулестата й колежка не е заради Гришо. Първата ни ракета за кратко бе гадже с изглеждащата като щангистка американска тенисистка. Скоро след това нашенецът се залюби с Шарапова, а страстта помежду им и досега се обсъжда в жълтите издания по цял свят. Гадателки дори предвиждат, че двамата ще се съберат отново, ще имат деца и ще живеят щастливо до края на дните си. Но към момента Димитров официално е любовна половинка на американската певица Никол Шерцингер, която дори идва в България за няколко дни в началото на годината.


Студените като сибирски полета отношения между двете бивши първи ракети в женския тенис водели началото си от 2004 година. А Маша и Гришо станаха двойка чак през 2013 г.
"Всичко започна през 2004 година, когато я победих във финала на "Уимбълдън". Знам, че ме мрази за това. Бях само едно слабичко момиче, но успях да взема трофея.


Серина и аз принципно имаме много общи неща и трябва да се разбираме и да бъдем близки. Но ние наистина не сме приятелки. Мисля, че се мотивираме една на друга, а това ни помага. Дълго бяхме двете най-добри в женския тенис, това ни даваше сила. Някой ден, когато тенисът вече не е важен за нас, може да станем приятелки", признава Маша.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама