Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6455518 www.bgdnes.bg

Болдуин награден за гавра с Тръмп

Актьорът грабва „Еми“ за сатирична имитация на президента

Перуката на Доналд Тръмп е жесток убиец на страсти и е най-доброто противозачатъчно. 

За тези думи Алек Болдуин взе наградата за телевизионни програми „Еми“. Той грабва приза за най-добра поддържаща роля заради хапливите си превъплъщения в образа на колоритния американски президент в съботното шоу на телевизия Ен Би Си. 

Реклама

„Предполагам, трябва да кажа, че най-накрая получихте своето „Еми“, ехидно заявява американският актьор от подиума в Лос Анжелис, визирайки това, че гаврите с Тръмп печелят награди за разлика от шоуто му „Стажантът“. Болдуин влиза в роля и на сцената с наградата в ръце, като в ироничен тръмповски стил дръпва привидно дълбоко смислена реч: „Винаги ще си спомням как някой ми каза, че когато умреш, няма да си спомняш законите, приети от Конгреса, или обръщение на президента, а ще си спомняш песен, сцена от филм или книга“.

Заради гаврите на Болдуин с Тръмп президентът написа преди няколко месеца, че е крайно време тъпото шоу да бъде спряно, а некадърният актьор да бъде пенсиониран. 

Лютите шегички на Болдуин карат претъпканата с холивудски звезди зала да се спука от смях. Освен Болдуин погледите събират и модните богини на вечерта – Хайди Клум, Никол Кидман и Джесика Бийл, които идват да покажат поредната дизайнерска рокля и да накарат не един и двама мъже да наточат лиги. Никол Кидман и Рийс Уидърспуун си тръгват с награди за сериала „Големи малки лъжи“

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама