Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6455534 www.bgdnes.bg

Ева Мендес бърка кубински манджи на децата

Кубински манджи и ритми възпитават децата на една от най-потайните холивудски двойки Ева Мендес и Райън Гослинг. Талантливата майка на две момиченца и половинката й мълчат като партизани и бягат от папараци като дявол от тамян, когато стане въпрос дори за дребни работи от личния им живот. 

Като всяка горда майка Ева все пак не устоява на изкушението да се похвали с отрочетата си. По време на представянето на модна колекция за дрехи за дебеланковци 43-годишната красавица неочаквано разкри подробности за отглеждането на 3-годишната Есмералда и 1-годишната Амада.

Реклама

Освен английски хлапетата учат и родния език на семейство Мендес - испански. Родителите на Ева са имигранти от Куба, а баща й така и не научава английски, въпреки че живее от 45 години в САЩ. Това е и една от причините звездното семейство да държи децата да използват двата езика като родни. За момента резултатът е, че момиченцата говорят на смесица между английски и испански.

В дома на Ева и Райън редовно звучи кубинска музика и се готвят кубински ястия, тъй като децата трябва да израснат не само с езика, но и с латинокултурата. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама