Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6460591 www.bgdnes.bg

ПСЖ отмъква Алексис

Сапунката с главен герой Алексис Санчес може да вземе неочакван обрат.
Чилиецът иска да напусне "Арсенал", въпреки че мениджърът на клуба Арсен Венгер отказа да го продаде през лятото за 60 млн. лири на "Манчестър Сити".
Нападателят влиза в последната година от договора си с "топчиите" и през следващото лято ще може да напусне "Емиратс", без за него да бъде плащана трансферна сума.
Досега се считаше,

че тогава Алексис ще подпише със "Сити" срещу солиден личен бонус и огромна заплата. Но в играта се намесва и френският гранд "Пари Сен Жермен".
Парижани са готови да надцакат "гражданите", като дадат повече пари на чилиеца. Французите направиха два главозамайващи трансфера, привличайки Неймар за 222 млн. евро и Килиан Мбапе за 180 млн. евро.
Ръководството на ПСЖ едва ли ще се поколебае да извади още средства, за да подсили състава.
Идеята да бъде привлечен Алексис Санчес става още по-привлекателна за парижани, след като стана ясно, че Неймар и Единсон Кавани са в лоши отношения, твърдят медиите в Англия.
Лансира се сценарий, при който чилиецът ще замени Кавани в атаката на ПСЖ.
Какво точно ще се случи е трудно да се прогнозира, защото в наддаването може да се намеси и "Реал" (Мадрид). Кралският клуб изостана с трансферите това лято и в момента отборът не върви добре в първенството на Испания.
Големият губещ в цялата история остава "Арсенал", който най-вероятно няма да вземе нито пени за най-добрия си футболист.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама