Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6460661 www.bgdnes.bg

Отварачката съди Мегз

Под съдебна отговорност завежда Мара Отварачката дизайнерката и нейна съквартирантка в момента Миглена Каканашева - Мегз.
Това отсече миньончето на попфолка в телевизионен ефир, категорична, че няма да остави на Миглена да й се разминат тежките обиди, които хвърли по неин адрес.
В риалити формата "ВИП брадър" преди две вечери дизайнерката нарече Мария "компаньонка" и няколко пъти отсече, че певицата не си изкарва хляба само с песни. Обидната квалификация дойде вследствие на скандала между двете, който Каканашева първа подхвана. Определена от Мара за психопатка, Мегз изригна срещу фолкаджийката.
"Ти според мене си компаньонка. Как не те е срам да говориш, като много добре знаеш каква си. Аз мога да разкажа много неща за теб, виждала съм много неща" - заплаши Миглена съквартирантката си.
Разразилата се грозна свада за момента се очертава като скандала на сезона във "ВИП брадър". Минимум 20 бона ще поиска Отварачката от Каканашева, ако се стигне до съд, споделят близки до фолкаджийката. Според тях Мария няма да го направи толкова за парите, които ще вземе от Миглена, а за да си върне достойнството.
"Мария е много горда и това се вижда и в къщата. Тя няма да остави случаят просто да отшуми" - разкриват от фолксредите.
Според самата Мария тя се чувства най-засегната от факта, че думите на дизайнерката са изречени в телевизионен ефир и щерката на певицата Марая би могла да ги чуе. Няколко пъти вече звездата на лекия жанр сподели пред съквартирантите, че за дъщеря си е готова на всякакви жертви.
"Минала съм през деветте кръга на ада, за да родя това дете и да го отгледам. Няма да позволя на никого да го тормози" - категорична е Мара.
Подобен скандал, разразил се под покрива на Големия брат, вкара преди година в съдебната зала режисьора Люси Иларионов и моделката Моника Валериева. Силиконката заведе дело срещу Люси заради думите му, че е момиче на повикване. Брюнетката му поиска колосалната сума от 90 бона, но през февруари тази година Моника изгуби делото срещу Иларионов.
Същото тичане по съдилища грози и Каканашева, ако Мария спази обещанието си, дадено в момент на афект. Какво и колко ще поиска Отварачката от прочутата дизайнерка и докъде ще стигне скандалът между двете - само времето ще покаже. Очаква се да е епично!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама