Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6464771 www.bgdnes.bg

И "Посоки" на "Златната Роза"

Новият филм на Стефан Командарев тръгва по кината в България на 26 януари 2018-а година

Посоки“ ще направи своята предпремиера пред българската публика в рамките на 35-ия Фестивал на българския игрален филм „Златна Роза“, който ще се проведе между 30 септември и 07 октомври тази година във Варна. Прожекцията бе бъде на 5 октомври във “Фестивален и конгресен център” – Варна.

Реклама

Новият филм на Стефан Командарев беше селектиран в официалната конкурсна програма „Особен поглед“ на фестивала в Кан, след което спечели Специална награда на журито за целия актьорски състав за изключително художествено постижение на международния фестивал в Сараево. Лентата направи своята североамериканска премиера на фестивала в Торонто. Следващите спирки на „Посоки“ са фестивалите в Бусан, Хайфа, Варшава, Люксембург, Гент и Талин.

„Официално филмът ще тръгне в киносалоните в страната на 26-и януари. Срещата с българската публика е най-важната за нас и сме щастливи, че може да обявим датата, на която „Посоки“ ще бъде по екраните“, споделя продуцентът и режисьор Стефан Командарев.

Във филма ще видим актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Васил Василев - Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев – Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и др. Сценарият е на Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор е Веселин Христов, монтажът е на Нина Алтъпармакова, художник на филма е Мария Койчева. Продуценти на филма са Стефан Командарев и Катя Тричкова.

Снимка: 8pm

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама