Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6465748 www.bgdnes.bg

Крушарски наказва бандата гейове

"Банда гейове ми дават наклон на оная работа!"
Така се изказа босът на "Локо" (Пловдив)за част от своите играчи, които през лятото се опитваха да му търсят сметка за това как управлява клуба.
Сега Крушарски отново е бесен на някои футболисти, след тежкото поражение от "Ботев" в дербито на Пловдив.


"Канарчетата" спечелиха с 3:0 и не оставиха съмнение в превъзходството си.
"Тази загуба ще има тежки последствия за футболистите, които бяха безлични на терена - каза Крушарски пред "България Днес". - В момента не искам са споменавам конкретни имена. Те ще бъдат наказани за несвършена работа. Просто някои хора разбират какво се иска от тях само след като им бръкнеш в джоба. Явно по друг начин не става. Ще поискам всеки футболист да напише лична декларация дали иска да играе за "Локомотив", или не иска. И да се подпише собственоръчно.
Не може на терена да излизат безлични хора, които нямат желание за игра."
"България Днес" потърси за коментар бившия капитан на "черно-белите" Дани Кики, който е отстранен от тима заради критики срещу собственика.
"Не желая да коментирам нищо свързано с мачовете на "Локо", отсече Кики.
Ситуацията на "Лаута" продължава да бъде напрегната. Футболистите са останали на стадиона почти до полунощ след резила срещу "Ботев".
Освен речта на Крушарски те са изслушали и тежък разбор от страна на старши треньора Войн Войнов.
Полиция е охранявала стадиона от разгневени запалянковци.
"Не съм се крил от никого - заяви Крушарски. - Излязох пред "Лаута", видях, че има полиция, но не и запалянковци, които искат да разговарят с мен. Нямам проблеми с феновете. Те разбират какво правя за клуба и колко ми струва всичко това."
Наставникът на "Локо" Войн Войнов призна, че е много разочарован от загубата.
"Ако ръководството сметне, че имам вина за състоянието на тима, готов съм да си тръгна веднага - сподели Войнов. - Каквото и да кажа повече, ще бъде грешка. Не можахме да покажем това, на което сме способни. Не казвам, че не сме имали желание. Това са ни възможностите на този етап. Фактически довършихме мача с девет човека след червения картон и контузията на Умарбаев. Първите два гола бяха наши грешки - толкова си можем. Всички сме виновни и аз съм в кюпа. Сложна е ситуацията, трудно е. Но единственият път е да признаем грешките си и да работим. Много неща трябва да се променят. Нужно е да се освежи отборът. Не ми се иска да се оплаквам, но "Локомотив" не бива да е в такова състояние. Всеки отбор изживява криза, дано нашата мине по-бързо. Аз нямам проблем още сега да си тръгна. Но това няма да доведе до положителна промяна за отбора. Има си ръководство, което решава кой да остане и кой да бъде освободен."
Настроението в лагера на "канарчетата" е на другия полюс.
"Отбелязахме три гола, а можехме да вкараме още - радва се звездата на "Ботев" Тодор Неделев. - Радвам се, че допринесох за днешния успех. Не е приятно, че играхме без фенове заради наказанието от БФС. Но тази победа е за тях. Надявам се, че са щастливи от резултата. Важно е, когато побеждаваш в дербитата."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама