Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6465774 www.bgdnes.bg

Наталия Симеонова избяга в САЩ

Водещата се мести окончателно в Америка

Наталия Симеонова почти сигурно може да се счита за американка.


Водещата на "Море от любов" и "Предай нататък", които отдавна не огряват ефира на Би Ти Ви, трайно се премести във Флорида, където дъщеря й Виктория е била приета да учи "Връзки с обществеността", разказаха пред "България Днес" близки на блондинката.


"Наталия има свое жилище там и все по-често се замисля да заживее завинаги. Там е и сестра й Светла, както и бившият й съпруг Денис, с когото запазиха чудесни отношения. Постепенно изоставя нещата в България и се установява зад океана", довериха пред вестника роднини на водещата.

Реклама


Докато е на хиляди километри от България, Наталия Симеонова продава скромната си вила в живописното врачанско село Зверино. Въпреки упоритите й твърдения, че е родена и израснала в Плевен, Наталия прекарва първите си детски години в родното Зверино в малка спретната къщурка до брега на река, сякаш излязла от приказките.


"Първоначално искаше 3000 лева. След това качи цената на 5000. Трудолюбиви хора се грижеха за вилата, доколкото могат, косяха тревата, поддържаха оградата и дръвчетата, но самата постройка вече не е в най-добро състояние. Търси се купувач, който желае да дойде в Зверино, мястото е невероятно", споделиха пред медията местни жители.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама