Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6466293 www.bgdnes.bg

Обсъждат балнеотуризма в Кюстендил

Заместник- министърът на туризма Ирена Георгиева и председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан Шарлопов откриха 4- тия конгрес на съюза в Кюстендил. Неговата тема е “Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”.
Сред гост - лекторите са председателят на Изпълнителният комитет на Европейската СПА асоциация Жоао Барбоса и г- жа Чила Мезоси- генерален мениджър на Унгарския туристически офис в Германия и Швейцария.
По темата за проблемите на българските общини развиващи балнео/ СПА туризъм ще говорят Стефан Шарлопов, кметът на Кюстендил Петър Паунов, председателят на Националното сдружение на общините Даниел Панов и директорът на Басейнова дирекция “Западнобеломорски район” Вангелия Иванова.

Във вторият ден на конгреса утре, основни теми ще бъдат: “Маркетинг- презентиране и активни продажби на българския СПА продукт. Културно- исторически термални маршрути” и “Предимство на сертифицирането по Наредба 2 на Министерство на туризма. Възможности за сътрудничество с НОИ, здравни каси и пенсионно- осигурителни фондове”

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама